Evas och Matts flaskpost i hamn – efter 19 år till havs

När Eva och Matts förlovade sig 2001 kastade de ut en flaska med ett brev som en kul grej. 19 år senare har deras flaskpost hittat till land.

I dagens samhälle kontaktar vi varandra snabbt över internet, via dator eller mobil. Därför blir det så stort och märkligt att höra talas om ett meddelande som färdats i 19 år.

Klas Nilsson var på stranden på sommarstället på Seglarö i Österåker när han hittade flaskposten från 2001 med ett foto av Eva Smith och Matts Hildén, som hade förlovat sig på Norsholmen på Fårö på Gotland.

– Det är ju en liten äventyrshistoria. Flaskan har väl kuskat omkring lite överallt – och sedan har den trasslat sig in i skärgården, säger Klas Nilsson till tidningen Mitt i Stockholm.

Hans fru Sif tyckte att det var spännande och Klas bestämde sig för att kontakta kärleksparet. Eva och Matts kastade flaskan i vattnet som en kul grej. Brevet avslutas med “Kärlek för alltid” och idag har Eva och Matts två barn i åldrarna 6 och 9 år. Flaskposten är snart i sina forna ägares händer.

– De vill gärna ha tillbaka den och det ska de få, säger Klas Nilsson.

Scroll to Top