• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • God gryta i veckans helgmeny

    Gryta passar alldeles perfekt i höstmörkret. Därför föreslår vi en älggryta med mycket smak och doft som huvudrätt i veckans helgmeny. Inled med marinerad getost och parmaskinka. Avsluta måltiden med en spännande äppeldessert med marräng, passar dessutom stora som små. Smaklig spis!
    Marinerad getost med parmaskinka
    Förrätt

    Marinerad getost med parmaskinka

      Recept från HemmetsJournal.se
    Marinerad älggryta
    Huvudrätt

    Marinerad älggryta

      Recept från HemmetsJournal.se
    Äppeldessert med maräng
    Dessert

    Äppeldessert med maräng

      Recept från HemmetsJournal.se
  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!