• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Läckerheter från havet

    I veckans helgmeny har några av havets läckerheter smugit sig in. Paella är från början en spansk rätt där man själv kan välja om man vill ha fågel, fisk, skaldjur eller kött som huvudingrediens. Det går dessutom hur bra som helst att blanda efter egen smak och tycke. Börja med att servera laxbitar med dippsås och avsluta middagen med en spännande pannacotta med äppelsalsa och smak av saffran. Smaklig måltid!
     
     
    Laxbitar med limedip
    Förrätt

    Laxbitar med limedip

      Recept från HemmetsJournal.se
    Paella med räkor och musslor

    Paella med räkor och musslor

      Recept från HemmetsJournal.se
    Saffranspannacotta med äppelsalsa

    Saffranspannacotta med äppelsalsa

      Recept från HemmetsJournal.se
  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!