Anya, 57, vann Hemmets Journals julgran: “Ville göra något extra för familjen”

Anya Wästberg, 57, vann Hemmets Journals utlottning av en gran och julklappar till barnen och barnbarnen. Strax före jul överraskade tidningens utsända henne och hennes familj.

Kroniskt sjuk i många år och utförsäkrad från försäkringskassan har Anya Wästberg från Tjörn haft svårt att ge sina barn och barnbarn den jul hon drömt om att kunna ge dem.

Men tack vare Hemmets Journal kunde hon några dagar före julafton överraska sin dotter Linda Modin, 39, och hennes familj.

– Jag läste om utlottningen i Hemmets Journal och bestämde mig för att skriva till redaktionen. Särskilt vid jul är det kul att kunna göra något extra för sin familj, säger hon.

Anya, 57, vann Hemmets Journals julgran:
Julklappsutdelning på gång!

Det var med glädje i blicken Anya satt i soffan hemma hos sin dotter Linda och svärson Oscar Modin, 40, och tittade på när barnbarnen Juni, 5, och Bob, 3, klädde granen som vi hade med oss till familjen.

– Smällkaramellerna har de gjort själv för att hänga i granen, berättade Linda.

Glädjen hos barnen blev knappast mindre när de sedan fick öppna några av julklapparna vi hade med oss och hittade en leksakshäst till Juni och en legobil till Bob.

Tack till våra samarbetspartners Jollyroom och Kärnan.

Anya, 57, vann Hemmets Journals julgran:
Scroll to Top