• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Premiär för Hasse Anderssons tolkning av Backstreet Boys - på skånska

  "Backstreet Boys på skånska", så beskriver Hasse Andersson sin tolkning av pojkbandets hit "Larger than life" från NetOnNets musiksatsning. Idag premiärvisas videon på YouTube.

  Premiär för Hasse Anderssons tolkning av Backstreet Boys - på skånska

  Hasse "Kvinnaböske" Andersson blev en storfavorit i årets Melodifestivalen när hans låt "Guld och gröna skogar" lyckades trollbinda både den yngre och äldre publiken. I sin version av "Lager Than Life" har han använt instrument som för tankarna till svensk folkmusik, samt översatt låten till svenska.

  – Jag skulle beskriva låten som country-rock och Backstreet Boys på skånska. Jag gillar att låten är omedelbar, den har en stark hook och låten fastnar. De andra deltagarna gav många positiva tillrop när de hörde den första gången. De klappade händer, hoppade och dansade, så det kändes som att jag träffade rätt, säger Hasse Andersson.  

  En fortsättning på förra årets succé
  Årets koncept grundar sig på NetOnNet:s och Backstreet Boys samarbete "Lager Than Life", som lanserades under förra året. Som en fortsättning på förra årets succé har NetOnNet under året låtit svenska folkkära artister tolka låten, inför varandra och Backstreet Boys-medlemmen Brian Littrell.

  – Vi är stolta över den sammansättning av svenska artister som har deltagit i detta fantastiska projekt och att varje enskild artist har tagit låten till sig och gjort den till sin egen. Nu hoppas vi att Hasses version tilltalar våra kunder och fortsätter sprida glädje, säger Harald Ennen, VD på NetOnNet.

  Utöver Hasse Andersson har Dr. Alban och Anna Book deltagit i musiksatsningen.

   

   

  Se Anna Books video här.
  Se Dr. Albans version av låten här.
  Se Backstreet Boys originalversion här.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!