Enkla krysset 30

Välkommen till Enkla krysset!

Du kan lösa korsordet på datorn, i alla moderna webbläsare, men vi rekommenderar Google Chrome för bästa användarupplevelse. Även Ipad kan användas. Det du har löst sparas automatiskt och du kan återuppta lösandet när som helst.

Varje tävlingsbart korsord har flera rosafärgade rutor som bildar ett ord. Lös krysset och läs sedan de färgade rutorna uppifrån och ner, från vänster till höger.

När du löst korsordet fyller du i lösningsordet och dina adressuppgifter nedan och skickar in.

Senast den 1 augusti 2024 måste vi ha ditt svar.

Bland alla som löst korsordet rätt drar vi 5 vinnare som får vardera 2 Sverigelotter.

Efter sista tävlingsdatum kan du se facit direkt på korsordssidan.

Öppna krysset i nytt fönster

Enkla krysset 30
Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras på hemmetsjournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Scroll to Top