Endometrioskontakter på internet!

Jag skulle vilja göra ett kompletterande svar till frågan “Var hittar jag en endometriosförening?” som publicerades i HJ nr 15/2001. Det finns nämligen en e-postlista...

Jag skulle vilja göra ett kompletterande svar till frågan “Var hittar jag en endometriosförening?” som publicerades i HJ nr 15/2001. Det finns nämligen en e-postlista för endometrioskvinnor på internetsiten endo.just.nu vilken jag tror skulle passa den som frågade mycket väl. Hälsningar från ung kvinna, drabbad av endometrios.
Gynekolog Ingrid Emgård svarar:

Mycket tack för din komplettering av mina tidigare förslag till hur man kan nå olika endometriosföreningar och därmed få möjlighet till kontakt med andra kvinnor som har endometrios. Att den här frågespalten finns på internet är ganska nytt. Mitt föregående svar var på den gamla “brevfrågetiden” och jag tänkte då faktiskt inte ens på kontaktmöjlighet via e-post. Tack Cindy, för att du uppdaterade mig litet! Jag är oerhört glad när någon från läsekretsen hör av sig och ger den här spalten litet mer karaktären av en dialog men också gör den allsidigare, tydligare och mer komplett.
Scroll to Top