• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Hemmets Journals julhoroskop 2016

  Heikki Vesa har läst stjärnorna och spått hur din jul blir. Nu längtar vi lite extra till de magiska decemberdagarna!

  Hemmets Journals julhoroskop 2016

  VÄDUREN 20/3 – 19/4

  Tomten sätter sina spår i ditt hem och ju mer dagarna går så kommer det fram flera tomtar att få glädjas åt. Du har ett vänligt sinnelag och bygger för att de dina ska få en fin och avkopplande tid med tomtar, paket och massor av gott att få smaka på. Du bullar upp så gott du förmår och stjärnorna tror att den som kommer för att avsmaka ditt julbord får en fin och njutningsbar stund. Visst får du en julgåva och den kan innehålla en telefon eller annat datainriktat och du blir så glad över den nya teknik du får. En inbjudan till en teaterföreställning eller annat sevärt kan även det komma till dig.

   

  OXEN 20/4 – 20/5

  Trygg och skönt avkopplande ska tydligen din jul komma att bli. Du finner fin avkoppling och sysselsätter dig med en massa av julstök och planerar ditt julbord till ett dignande sådant. Du är bra på att organisera allt julfirande och ska man ha en lekledare så är du den givne. Visst kan en skidtur ge dig rosiga kinder och trevlig avkoppling men i mer som miljö för att organisera julen för alla i din familj tycks du trivas bäst med. Julpaket och gotter finns i ditt hem och även paket med spännande innehåll kommer till dig och är det resa som du bjuds till eller en spännande bok ja då blir du så nöjd.

   

  TVILLINGARNA 21/5 – 20/6

  Du kan konsten att fixa även den mest krångliga julbelysning till att bli en extra skön iögonfallande mittpunkt. Andra talar om dig och att du är en sådan flink julfixare så bli inte förvånad om du blir bjuden till fler än en julfest. Dit du kommer i jul, där finns det verkligen godsaker att glädjas till och du njuter så gärna om än mer försiktigt då tycks vara inne på ett för kroppen mer balanserat intag av alla godsaker som finns att tillgå. Julsånger tonar så härligt där du kommer och det skapar en fin julstämning i ditt sinne. Får du en julklapp så kan den innehålla ett vackert plagg för dig att kläd dig i.

   

  KRÄFTAN 21/6 – 21/7

  Du tycks syssla med planering av julen och har olika idéer om var du ska fira din jul. Det talas om en resa som lockande för dig men då i mer som vintrig miljö så har du en del av din familj boende mer i miljö med vintersport så är det nog där du vill fira din jul. Barnen är viktiga för dig och du tycks planera mer för dem än för övriga familjemedlemmar. Du dukar upp ditt julbord och där finns så mycket av gotter att smaka på. Böcker och något som har med väldoft att göra kan söka sig till dig i ett julpaket. Kärleken till din vän tycks vara extra rar så här i jultid, så kramas och njut av allt vänligt.

   

  LEJONET 22/7 – 22/8

  Julen är en glädjens tid för alla och envar. Du sprider glädje till alla i din krets och man finner dina utsträckta armar vara som en julens vänliga och uppbyggande armar att vara till unisont umgänge. Du handlar spännande mat och godis i massor för hos dig ska man trivas i bästa och raraste kalas. Får du en julklapp så kan det vara en lottsedel eller ett teknikens under för du tycks gilla allt nytt i IT-världen. Du går på fest hos vänner och de blir omhuldande och glada över ditt besök. Du är som en kung eller drottning inom ditt arbetsliv och du har fina kunskaper så visst är du en väl sedd gäst.

   

  JUNGFRUN 23/8 – 22/9

  Du är så familjekär och trivs fint i dina käras umgänge. Nu är det tid för julfest och du bullar upp med skinka, korvar, sillar och allt annat som man kan tycka hör julen till. Du blir omtyckt och det blir tomt på faten för hos dig äter man verkligen mycket och tycket att det är så gott. Du får leda ringlekar och det trivs du nog med och rörelse är nog bara bra efter all den goda maten. Du handlar julklappar till alla och du lär få julklappar själv. I ditt paket kan det finnas ett smycke och kanske även ett vackert kläde att ta på sig. Du kan verkligen överraska de dina och nu blir du själv överraskad.

                                                                  

  VÅGEN 23/9 – 22/10

  Julen kommer i all hast för dig. Du tycks vara en aningar stressad och det är nog ganska så naturligt i jultider. Frågan för dig tycks vara om du ska fira din jul i egen hemmiljö eller hos din övriga familj, det kan var klurigt att avgöra men familjen väger tungt. Att överraska de dina med spännande julpaket kan vara ganska så trevligt och det även fast det kostar ganska så mycket. I ett paket till dig kan det finnas väldoft men här tycks man spendera en hel del slantar för även en juvel av vacker sort tar sin väg till dig. Kärleken till din vän är stark och ni är som ett riktigt mysigt tomtepar där ni firar er jul.

   

  SKORPIONEN 23/10 – 21/11

  Din förtjusning är stor för nu har du kommit till planering av julfirandet. Tillsammans med de dina och andra nära vänner kan det bli till raraste julfirande. Den goda maten finns där och gotter och dryck av alla de sorter. Hos dig trivs man verkligen fint. Det talas om mer av avkopplande vila än av vinteraktiviteter och valet blir ditt eget. Julpaket har du handlat till de dina och du får själv julpaket av dem. Kanske är det ett paket som innehåller en bok som ger dig spännande avkoppling. Det talas även om att någon kan önska få dig med för en resa till solig miljö även om den blir litet längre fram.

   

  SKYTTEN 22/11 – 21/12

  Nu är det jul igen och du har en sådan full aktivitetslusta i att pynta ditt hem och börja planera för all den goda julmaten som ska till ditt julbord. Din vän visar dig sin kärlek på ett rart och kärleksfullt sätt, du är så älskad. Vill du planera för en resa tillsammans med de dina så kan det vara rätt att göra men den gäller nog först efter nyårsfirandet. Det talas om en julklapp till dig och den kan innehålla något med teknik och IT. Du klär dig så vackert i en ny kreation som väcker glädje hos andra så det är lyckat. Barnen är din stora tillgång och de älskar dig och likaväl som jultomten.

   

  STENBOCKEN 22/12 – 20/1

  Julsånger tonar så vackert i ditt hem och tomten tycks vara till din fördel. Här kommer julpaket till dig och du ses så nyfiket försöka att försöka lista ut dess innehåll. Blir du bjuden till fest så ska du tacka ja och gå dit för att umgås med vänner i bästa sammanhållning. Njut av den goda julmaten och koppla av i kanske en långdans till motion efter all julmat. Kärleken finns där och ditt sinnelag är tänt på ett för dig kärleksfullt sätt. Du hör till dem som verkligen njuter av ditt julfirande och du får höra att du är en trivsam vän. Ta tag i känslan av sentimental julsång och sjung med och gläds.

   

  VATTUMANNEN 21/1 – 18/2

  Glada och sentimentalt värmande julsånger fångar ditt sinne och du ses nynna med och riktigt längta efter julen. Ditt julbord är inte dåligt men du sparar på marintaget till litet av speciella för dig matanrättningar. Vikten tänker du på men där finns massor av gotter så visst är det rätt att du tänker dig för. Julpaket finns det och du riktigt myser i din iver att få öppna och se. Din vän är det bästa du har och stjärnorna ser dig bli rart bortskämd. Kanske gör ni en resa tillsammans som ni nu planerar, Julen är en för dig rart sammanförande händelse och du riktigt njuter i fulla drag av denna din jul.

   

  FISKARNA 19/2 – 19/3

  En lugn och skönt avkopplande jul har du framför dig. Stjärnorna talar om harmoni och glädje och familj samt vänner tycks vara av glad och kramig sort så du ska trivas fint i din jultid. Vill du resa bort så kan det bli riktigt rart men de allra flesta födda i tecknet stannar hemma i egen miljö. Julbord ska där finnas hos dig med såväl mat som gotter. Den som besöker dig kan känna sig nöjd för du trakterar alla så gott. Julklapp får du också och mina stjärnor tror på att där finns ett innehåll av teknik och något vackert att pryda dig själv med. Du har en fint avkopplande jul att se fram emot.

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!