Var finns min särbos pengar?

Hej Benny! Min särbo har gömt sina sparpengar, så väl att han inte hittar dem. Tror du att du kan ge honom ett tips? Han...

Hej Benny!

Min särbo har gömt sina sparpengar, så väl att han inte hittar dem. Tror du att du kan ge honom ett tips? Han “sitter inte i sjön”, som vi säger här, men det är oroligt ändå. Tänk om du kunde ge en ledtråd.

Vi bor inte ihop, men har varit tillsammans i 20 år. Vi har var sitt hus med sju mil mellan. Men jag skulle vilja ha en katt, men han tycker ju inte om katter. Jag har haft katt tidigare. Vi brukar läsa din spalt i HJ och jag har haft HJ i många år. Det känns bra att du hjälper människor. Var rädd om dig!

BR

Bennys svar: Jag brukar inte svara på frågor om pengar, men här gör jag ett undantag. Särbons pengar är lagda i en svart ask hemma hos honom. Den finns i någon form av skåp.

Ni har en bra relation ni två, är lika envisa, men också kärleksfulla. Det kommer in en katt i ditt liv, och sen en till! Det är en katt som står vid dörren en dag och vill ha en matte. Det är ingen fara med din särbo, han kommer att gilla dem till slut. Lycka till!

Kram Benny

Scroll to Top