Varför mår min son så dåligt?

Hej! Jag är väldigt orolig för min son som är strax över 40 år. Han jobbar på en stor industri och har haft ett väldigt...

Hej!

Jag är väldigt orolig för min son som är strax över 40 år. Han jobbar på en stor industri och har haft ett väldigt stressigt jobb. Sen har han inte riktigt trivts där.

Han fick olika symtom, som yrsel, ont i nacken, i kroppen, ögonen, mådde illa. Sonen var till en läkare som tog olika prover, men man hittade ingenting.

Min pojke har bytt jobb nu, men de flesta symtomen finns kvar. Sin träning har han dragit ner på, orkar inte längre. Kan inte stressa, för då blir symtomen värre. Jag hoppas du kan hjälpa honom, jag mår så dåligt själv, för att han mår dåligt.

Hur går det för min dotter? Hon har startat ett eget företag, och jag undrar om hennes framtid.

Orolig mamma

Bennys svar: Symtom från nacke och rygg kan tyda på psykosomatiska spänningar, en inre stress som plågar din son. Gå med honom  till en kiropraktor och diskutera om det finns alternativ. En näringsfysiolog kan utreda om din son  lider av vitamin- eller mineralbrist. Han ska inte träna mindre, för då känner han sig tröttare. Jag ser att han kommer att byta arbete igen, då kommer mycket av stressen att försvinna.

Din dotter har mycket höga krav på sig själv. Hon är duktig så företaget kommer att gå jättebra! Beröm henne mycket, liksom du ska berömma din son. Båda är riktiga kämpar, var och en på sitt vis. Det kommer att gå bra för dina barn, oroa dig inte. Ha tillit till livet!

Kram Benny

Scroll to Top