Är jag för gammal för kärlek?

Hej! Jag undrar om du kan se om jag måste vara ensam resten av mitt liv. Jag är visserligen 82 år gammal, men tycker om...

Hej!

Jag undrar om du kan se om jag måste vara ensam resten av mitt liv. Jag är visserligen 82 år gammal, men tycker om att röra på mig och vill inte vara ensam. Mitt barn, som bor utanför stan, har ju sitt och inte tid med mig. Är mitt öde att förbli ensam? Snälla, ge mig ett svar.

Jag har en bekant, men det är en sporadisk vän, som jag träffar någon gång då det passar honom. Är detta en vän, som det kommer att bli något mera av? Eller ska jag göra ett avslut? Finns det hopp?

Ung gammal dam

 

Bennys svar: Kärlek har ingen ålder. Vi slutar aldrig att älska, kärleken är det allra största som finns. Avsluta inte bekantskapen med din vän, ni har trevliga stunder när ni ses. Det är alltid bra med en god vän. Men jag ser också en annan man som verkligen kommer att friska upp din tillvaro! Han är yngre än du, hela två år!

Han tycker om långa promenader, och då menar jag verkligen långa! Det är inte säkert att du orkar följa med på alla, men många! Det här handlar om en äkta friluftsmänniska, som också älskar god mat. En välvårdad änkeman med grönblå ögon. Det här är början till något väldigt bra för er båda två. Lycka till!

Kram Benny

Scroll to Top