Får jag en lycklig familj?

Hej Benny! Jag är 33 år, har en underbar dotter och äntligen ett jobb som jag älskar och känner att jag klarar av. Mitt stora...

Hej Benny!

Jag är 33 år, har en underbar dotter och äntligen ett jobb som jag älskar och känner att jag klarar av. Mitt stora problem är min sambo. Vi har varit tillsammans till och från i 14 år. Jag har tröttnat, är helt tömd på känslor för honom. Min dröm är att få fler barn och få leva i en lycklig familj.

Vad finns i min framtid? Finns det någon lycka? En partner, som kan ge mig kärlek, respekt och kanske fler barn? Jag hoppas verkligen att du kan ge mig något svar.

Barnlängtan

 

Bennys svar: En tycker fortfarande om, den andra är på väg bort. När ett förhållande håller på att ta slut, befinner man sig ofta i olika faser. Men det ljus som är på väg att slockna, brinner fort. Du måste kommunicera med din sambo, även om det känns svårt att såra honom.

Ni kommer båda att gå vidare, jag ser en ny kärlek för både dig och honom. Du träffar en man med innerlig omtanke, som vill bilda familj med dig. Jag ser också ett husköp – och vad nervösa ni båda är. precis innan ni ska träffa mäklaren!

Men en sak i taget, först ärlig kommunikation, med en man som du delat så många år med. Ni kommer att lösa allt till slut och du växer som människa. Glömt inte ha respekt för din gamla kärlek.

Kram Benny

Scroll to Top