Finner jag glädje igen?

Finns det någon som kan glädja mig? Jag är 80 år, med två havererade äktenskap bakom mig. Nu har jag flyttat till Stockholm, där dotter...

Finns det någon som kan glädja mig? Jag är 80 år, med två havererade äktenskap bakom mig. Nu har jag flyttat till Stockholm, där dotter och två barnbarn finns. Önskar jag kunde träffa någon trevlig man att umgås med, känner mig allena i den nya staden.

Mina barnbarn är 29 och 33 med bra utbildningar. Kommer de snart att slå sig till ro med män och barn?

Träffas

Bennys svar: Känn dig riktigt rik! Du har fått uppleva stora kärlekar två gångeri ditt liv och även lärt dig mycket om dig själv vid separationerna. Det är livets skola. Det var bra att du flyttade till Stockholm. Över hälften av männen är singlar där, sannolikheten att du kommer att träffa någon är stor.

Jag ser honom redan, han är tre år yngre än du. Han har bra hålllning och mörkt hår, med en touch av grått. Han är aktiv och håller sig i form.

Du är en smart kvinna, så du blir särbo, eller “kärbo”, som man också kallar det. Ni bor inte långt ifrån varandra. Du får fyra barnbarn till att börja med, du kommer att älska dessa flickor! Lycka till med ditt nya liv!

Kram Benny

Scroll to Top