Vem hämtade min kära man när han dog?

Hej Benny! Min man dog i augusti 2015. Allt gick väldigt fort. Förstod han vad som hände? Både jag och mina döttrar satt hos honom....

Hej Benny!

Min man dog i augusti 2015. Allt gick väldigt fort. Förstod han vad som hände? Både jag och mina döttrar satt hos honom. Han hade det fruktansvärt jobbigt den sista timmen. Vem hämtade honom? Hur mår han nu? Godkände han begravningen? Jag visste inte hur han ville ha det.

Jag känner inte att han är här i huset. Jag har bett honom om hjälp när det gälelr alla grejer som han lämnat efter sig. Kommer jag få möjlighet att flytta?

“Filmen”, som vår yngsta dotter fick i huvudet någon timme efter hans bortgång, var den på riktigt? Hon är väldigt osäker på om hon inbillade sig det hela. Hur blir mitt liv i fortsättningen? Ensamt, kort, fattigt, eller?

Den sista timmen

Bennys svar: Rädslan var stor, tills han förstod att han såg ljuset. Hans mamma mötte i dörren till ljuset, sträckte ut en hand och bad honom komma. Den plötsliga insikten att det fanns något efter detta var fantastiskt. Han hade inte väntat sig det. Begravningen var vacker och enkel, precis som han ville ha det. Han tyckte om musiken, de färgglada blommorna.

Du får kasta vad du vill, säger han. Det som är viktigt sitter inte i materiella ting, utan i minnen, i hjärtat.
Du kommer att flytta och då får du kasta saker! “Filmen” din dotter såg har hänt på riktigt. Det var hans sätt att säga adjö. Och visst finna han runtomkring er, prata högt med honom, och vänta på tecken.
Din fortsättning i livet kommer att bli varmt och kärleksfullt. Du blir rik på upplevelser. Och du kommer att klara dig ekonomiskt. Lycka till!

Kram Benny

Scroll to Top