Är det omöjligt för mig att hitta en man?

Hej Benny! När ska det bli min tur? Jag har på olika sätt försökt att hitta en fredlig, snäll och frisk man. Men det tycks...

Hej Benny!

När ska det bli min tur? Jag har på olika sätt försökt att hitta en fredlig, snäll och frisk man. Men det tycks vara omöjligt för mig att hitta ngon. Är pensionär, så tiden finns, är 63 år. Har haft dåliga relationer förut och vill inte ha det så igen. Jag är mer kräsen nu, då tycks det inte finns någon för mig eller så är de upptagna. Ser ofta astrologin som ett hjälpmedel, men det ger inte heller resultat. Vad ser du?

Kräsen

Bennys svar: Du kommer att träffa med stort, gott hjärta, det syns i hans ögon. Han är lugn, diskussionsvänlig, klarsynt. Han har kraftigt hår, lite lockigt i nacken. Man kan kalla det änglalockar! Men försök inte att ändra på honom som du brukar göra med män, se hans egenheter som gåvor. Om ni vore helt lika, skulle du bli uttråkad.

Det är spännande med astrologi, jag har just mist en kompis som var duktig astrolog. Hon prickade in exakt dag och klockslag när jag skulle träffa en man, sen dag och klockslag när jag skulle separera. Samma när jag flyttade, hon sa dag och tid. Själv jobbar jag inte med astrologi, jag har direktkontakt med andevärlden och behöver inte leta i tablåer. Men med mina erfarenheter är jag positivt inställd.

Kram Benny

Scroll to Top