Jag kan inte glömma min mans ord

Hej Benny! Är en änka på 77 år, som inte kan glömma en del som min man sa strax innan han gick bort. Han ville...

Hej Benny!

Är en änka på 77 år, som inte kan glömma en del som min man sa strax innan han gick bort. Han ville jag skulle sitta hos honom när han somnade in och det gjorde jag. Min fråga är, var han medveten om att jag satt hos honom? Hörde han att jag pratade med honom?

Sen undrar jag vad han menade när han sa “jag har haft ett bra liv ändå”. Fast han varit sjuk i många år, tycke jag att han var vän med livet trots allt. Finns han här hos oss och känner han att vi tänker på honom?

Saknad

Bennys svar: Din man är hos dig, han rör försiktigt vid din arm när du sitter i soffan, smeker din kind när du har lagt dig för att sova. Han torkar dina tårar när du gråter och gläds med dig när du ler. Han tänker på dig och saknar dig. Ni delade en stor och varm kärlek, den kärleken finns kvar, och den kommer ni att dela på nytt när ni möts på andra sidan.

 Din man menade precis det han sa. Han var nöjd med sitt liv, även om han drabbats av sjukdom. Han var tacksam för att du gav honom så mycket av din tid och din kärlek. Det han sa var ärligt menat, utan några som helst undertoner eller dolda budskap. Han var alldeles för rak och redig för det. Men det visste du redan.

Kram Benny

Scroll to Top