Blir jag vän med den unga mannen igen?

Hej Benny! Är en 60-årig kvinna, som undrar om jag kommer att vara lika ensam resten av livet. Har nästan ingen kontakt med min dotter....

Hej Benny!

Är en 60-årig kvinna, som undrar om jag kommer att vara lika ensam resten av livet. Har nästan ingen kontakt med min dotter. Träffade en ung man genom mitt arbete. Vi fick bra kontakt, jag var som en mammafigur. Han har nu dragit sig undan, och jag undrar om vi kommer att få samma goda kontakt igen? Just nu känns livet inte värt att leva.

Benny svarar:

Vill du leva ensam resten av ditt liv? Det kan du glömma! Och din dotter får du en bättre relation med någon gång under hösten. Hon jobbar väldigt mycket just nu och har dåligt med tid.

Den unga mannen tolkade det som att du fått känslor för honom och ville mer. Han blev rädd och höll sig borta. Men ni kommer att få en chans att prata med varandra och reda ut saker och ting. Jag ser en varm och innerlig vänskap mellan er.

Du möter kärleken igen. Det finns en annan man, något yngre än dig, som du får en romantisk relation med. Han är otroligt välklädd, pålitlig och har mycket humor. Hans leende smittar av sig, gör dig glad. Ni har tusen saker att prata om och dagarna rinner iväg tillsammans med honom.

Då har du din kärlek, din dotter och din goda vän. Tre personer som kommer att stå dig nära, som månar om och finns för dig. Man kan absolut inte beskylla dig för att vara ensam!

Kram Benny

Scroll to Top