Var den lilla flickan jag själv i ett tidigare liv?

Hej Benny! För 45 år sedan hyrde vi in oss på en bondgård på Bornholm. När vi parkerat utanför huset, sa jag, att där inne...

Hej Benny!

För 45 år sedan hyrde vi in oss på en bondgård på Bornholm. När vi parkerat utanför huset, sa jag, att där inne fanns en stor, vit säng med guldornament på. Att det var bolsterdun och en barnsäng fanns i rummet. Sedan berättade jag hur det såg ut i de andra rummen.

Min man och min far tittade bara på mig. Mina barn var små, så de förstod inget av det här. När vi kom in i huset, såg det precis ut som jag hade sagt. Och något foto på huset hade vi inte fått i förväg. Min man och far sa fortfarande ­inget, de var tysta.

När jag stod och diskade en dag, tittade jag ut i trädgården. Då kom en flicka i fyraårsåldern, som hoppade och sprang över gräsmattan. Hon hade en fin, lång kappa och bahytthatt på sig.

Kan det vara jag som levt ett tidigare liv i Danmark, på Bornholm? Har en konstig känsla också när det gäller Italien och Peru. Har jag ­något samband med dessa länder?

Kan du se vem som är min skyddsängel? Jag har upplevt så mycket, ända sedan jag var fem år gammal.

Benny svarar:

Du har en begåvning åt det mediala hållet, du får insikter. Nu öppnar du dörren till tidigare liv, om du vill. Det är spännande! Flickan du såg är mycket riktigt du i ett tidigare liv. Huset har du bott i tidigare. Du har också levt i Peru och Italien och många andra länder. Det här vet du egentligen redan, men jag bekräftar gärna. Din skyddsängel är din morfar. Han vakar över dig hela tiden.

Var glad för den gåva du fått. Du kan utveckla den så du får mer kontakt med andevärden och även se andras tidigare liv. Resan i din själ har börjat!

Kram Benny

Scroll to Top