Träffar min dotter en ny kärlek?

Hej Benny! Jag undrar hur det kommer att gå för min äldsta dotter, som är 28 år. Hon hade ­tyvärr en ledsam barndom. Kommer hon...

Hej Benny!

Jag undrar hur det kommer att gå för min äldsta dotter, som är 28 år. Hon hade ­tyvärr en ledsam barndom. Kommer hon och hennes sambo att fortsätta vara tillsammans, eller går de skilda vägar? Träffar hon i så fall någon ny? Jag önskar henne all lycka.

Hennes sambo har studerat ganska länge, utan att uppnå någon examen, kommer han att bli färdig med sin utbildning?

Benny svarar:

Vilken omtänksam mamma du är! Du bryr dig verkligen om din flicka. Om man tror på sina drömmar, kan de slå in. Din dotter kommer att bli lycklig, hon har ­redan mycket på gång.

Jag ser ett äktenskap ­mellan henne och sambon, jag hör kyrkklockor. Vilken klänning ska du ha på dig på bröllopet? Börja fundera redan nu, för det här kommer att gå fort!

Den blivande maken kommer att genomföra sin ganska avancerade utbildning. Han är en duktig kille som vill satsa på en bra karriär och ett bra liv. Din dotter kommer också att studera mer, dessutom ser jag två barn. Den ena är flicka, medan jag inte kan se om den ­andra är flicka eller pojke. Men två fina “knoddar” blir det! Grattis, mormor!

Kram Benny

Scroll to Top