Orkar någon man med min känsliga själ?

Hej Benny! Jag känner en stor oro inför framtiden och hoppas du kan hjälpa mig! Jag är en kvinna som försöker ta mig framåt i...

Hej Benny!

Jag känner en stor oro inför framtiden och hoppas du kan hjälpa mig! Jag är en kvinna som försöker ta mig framåt i livet och komma igenom svårigheter. Jag är väldigt känslig och lever under svåra förhållanden tillsammans med min man. Vår relation är mycket dålig numera, men en gång hade vi det bra. Det var innan jag blev så här känslig.

Jag funderar på att lämna honom och starta på nytt. Ser du om det finns någon bostad till mig? Jag behöver få vara ifred. Sen är jag innerst inne rädd för ensamhet och vet inte om jag kommer att klara mig på egen hand. Ekonomin spelar också roll.

Ärligt talat är det väl tvåsamhet jag längtar efter ändå. Men finns det någon man som orkar med min känslighet? Snälla, berätta för mig!

Benny svarar:

Vi glömmer ibland att vara tacksam för de möten vi haft. Du har verkligen älskat din man och ni hade det bra tillsammans länge. Ta med dig den erfarenheten, var glad att du älskat någon och fått dela någons vardag.

Problemen mellan er har vuxit med tiden. Ni talar inte samma språk. Du är inte van att tänka på dig själv, utan sliter och släpar för att ge till andra. Söker du efter självinsikt, leder det dig till klarhet om vilken väg du ska ta och vilken sorts relation du vill ha fram. Det tar på krafterna att syna sig själv, men du är stark och kommer att gå till botten med frågorna för att få svar. Bra jobbat!

Jag ser en ny man i ditt liv, något yngre än du. Han är positiv, snäll och kärleksfull, mer givande än tagande. Du upplever det som en ny form av relation, som bygger på öppenhet och jämlikhet. Dock är han inte så bra på matlagning, där kan han behöva en hand i köket! Det blir ert gemensamma kök i en hemtrevlig lägenhet.

Fortsätt arbeta med dig själv och kommunicera öppet med din nya kärlek. Då kan ni bli riktigt lyckliga!

Kram Benny

Scroll to Top