Blir vi kära på nytt?

Kära Benny Jag är en kvinna på 59 år som går och grubblar på en del saker. Min hälsa har inte varit den bästa, har...

Kära Benny

Jag är en kvinna på 59 år som går och grubblar på en del saker. Min hälsa har inte varit den bästa, har haft flera stroke. Jag har haft två förhållanden, men lever nu ensam. En man från tidigare har börjat höra av sig. Kommer vi att åter bli ett par, eller träffar jag någon ny? Eller förblir jag ensam?

Min son gifte sig för en tid sedan. Är han jämställd med sin fru och lycklig. Ibland tvivlar jag. Kommer jag att få barnbarn? Hoppas på svar så att jag kan ta mig ur den depression jag nu genomgår.

Benny svarar:

Det är bra att du lever ensam, du behöver andas egen luft och hinna tänka dina tankar. Gör ensamheten till din vän, upptäck att du inte behöver spegla dig i en partner för att må bra.

När du är klar med det väntar den stora kärleken!  Mannen från förr är intresserad av dig, men du upptäcker att tiden gjort sitt. Det är minnen ni har tillsammans, inte en gemensam väg framåt. Han vill ha kärlek och du vänskap, vilket gör att era vägar åter skiljs.

Den rätta mannen träffar du på en middag, som du egentligen inte tänkt att gå på. Du kommer inte att minnas några av de andra gästerna, bara två klarblå ögon, som tittar så intresserat på dig. Ni är lika gamla och har mycket att tala om. Han blir ett stöd för dig i vardagen, med sitt stora hjärta. Denna blonda och långa man kommer att gratulera dig när du blir farmor! Jag ser en liten flicka och hennes lillebror.

Lycka till!

Kram Benny

Scroll to Top