Får sonen aldrig ro?

Hej Benny Min son är helt knäckt. Efter en skilsmässa försöker före detta frun ta av pappan all form av umgänge, med alla möjliga medel....

Hej Benny

Min son är helt knäckt. Efter en skilsmässa försöker före detta frun ta av pappan all form av umgänge, med alla möjliga medel. Kommer han och barnen någonsin att få lugn och ro? Barnen mår inte bra heller.

Vi anhöriga kan ingenting göra. Sonen försöker få hjälp på alla möjliga sätt. Men ingen verkar kunna hjälpa. Vi vet varken ut eller in.

Benny svarar:

Det är hemskt att se hur sonens före detta straffar den hon en gång älskat mest av allt. Det är märkligt att hon straffar så hårt, att hon också skadar de egna barnen. Det är som ett krig och barnen står mitt i skottlinjen. Hon manipulerar och duperar sin omgivning för att få sin vilja igenom. Det är fruktansvärt plågsamt för barnen, som givetvis behöver sin pappa.

Men, mitt i stridens hetta, så sker mirakel. En natt, i en dröm, kommer någon att prata med din före detta svärdotter. När hon vaknar har hon fått nya insikter. När dessa insikter sjunkit in, kommer hon att låta barnen få träffa sin pappa, och de får en varm och innerlig kontakt.

Kram Benny

Scroll to Top