En ny operation gör dig smärtfri

Hej Benny!Jag är en tjej på 59 år som har stelopererat halsryggen till följd av min reumatiska sjukdom. Trots operationen har jag fortfarande stora besvär....

Hej Benny!
Jag är en tjej på 59 år som har stelopererat halsryggen till följd av min reumatiska sjukdom. Trots operationen har jag fortfarande stora besvär. Om jag skulle bli av med detta, eller om det lindrades, skulle det avsevärt förbättra min livssituation. Läkare hittar ingen medicinsk orsak. Är dessutom elöverkänslig, är det kombinationen metaller och strålning? Hur ser framtiden ut?

Benny svarar:

– Jag känner att din operation i halsen inte är lyckad och att du kommer att opereras en gång till och därmed slippa dina smärtor. Du möter en läkare som ser möjligheter att göra en annan typ av operation som öppnar upp och tar bort spänningar så att det inte längre blir något tryck på din nacke.

Vad gäller elöverkänsligheten så känner jag att det har mest med inre stress att göra. Mitt råd är att du fångar ditt inre lugn genom att meditera eller promenera i friska luften. Du ska inte tänka och grubbla så mycket. Jag känner också att du möter en kärlek, en man som har stora vattenintressen och tar dig med ut på en båt.

Scroll to Top