Visst klarar du av att bygga nytt!

Hej Benny! Jag tar nu tillfället i akt att skriva till dig med mina funderingar. Det är så här att jag har fått en fritidsfastighet...

Hej Benny!

Jag tar nu tillfället i akt att skriva till dig med mina funderingar. Det är så här att jag har fått en fritidsfastighet för några år sedan. Jag skulle inget hellre vilja än att bygga ett åretrunthus på fastigheten, adressen ligger bra till när det gäller mitt arbete.

 

Min fundering gäller om jag kommer att klara detta ekonomiskt. Jag är ensam och har ingen karl att dela kostnaden med. Jag har grubblat på detta fram och tillbaka. Kommer jag att fortsätta att leva ensam eller finns det någon bakom hörnet?

Benny svarar:

– Jag känner att du är modig och från din guide får jag besked om att du kommer att klara av att göra om ditt fritidshus till ett åretruntboende. Gå till banken och be dem titta över din ekonomi. Det blir ett fint litet hus där du ska bo resten av ditt liv.

 

Sedan ser jag att det tyvärr tar några år innan du träffar kärleken. Ditt hjärta är tillknäppt och du vågar inte bli älskad. Men du är så värd att få kärlek! Titta på din rädsla och försök att göra något åt den, för det finnas en man som redan har spanat in dig och tycker att du är det tjusigaste som finns. När du öppnar upp, så finns han där. Denna man talar en norrländsk dialekt, han är naturälskare och gillar jakt och fiske. Jag ser honom i stora stövlar och grön oljerock.

 

Han har mycket hår men en kal “munkfläck”. Han har vackra händer, välvårdade naglar och en pussvänlig mun. Han har lite hängande ögonlock och vackra gröna ögon. Det är en man som klär sig i de färger som passar honom. Och han har stora fötter – storlek 47!

Scroll to Top