Nya kärleken får dig att smälta

Hej Benny. Jag undrar varför ödet slår så hårt mot mig. Jag miste min man 2001 och har träffat två män som båda dött i...

Hej Benny.

Jag undrar varför ödet slår så hårt mot mig. Jag miste min man 2001 och har träffat två män som båda dött i cancer efter kort tid. Jag har träffat en ny man som jag tycker mycket om, men efter tre gånger ville han göra ett uppehåll. Allt har gått så fort, säger han.

 

Är dessa ord detsamma som tack och adjö? Det är han som har varit mest ivrig att vi skulle ses. Jag förstår ingenting. Jag har känslor för honom, men är de besvarade? Snälla Benny hjälp mig!

Benny svarar:

Det var väldigt mycket du har varit med om på kort tid, så jag känner att du behöver komma ifatt dig själv och stanna upp en stund. Låt livet hämta tillbaka den fina tjej du är!

 

Det är fantastiskt att den man du träffade några gånger insåg att ni båda inte var redo för ett nytt förhållande. Han ville säga att det inte var det här han – eller du – sökte.

 

Jag vet att du inte kommer att leva ensam resten av ditt liv. Jag ser en man som blir din särbo, en fem år yngre man. Han är 178-180 cm lång, har inte mycket hår men otroligt vackra vita tänder och den charmigaste blick man kan tänka sig. Du kommer att smälta som smör i solsken. Lycka till!

Scroll to Top