Lita på din son – han får ett bra liv

Hej Benny! Jag känner stor oro för min son som har epilepsi, vilket skulle växa bort, lovade hans läkare när pojken var 7 år. Nu...

Hej Benny!

Jag känner stor oro för min son som har epilepsi, vilket skulle växa bort, lovade hans läkare när pojken var 7 år. Nu är han 24 år. Jag försöker att se positivt på saken, men faller snabbt tillbaka i oron. Så fort jag tror att det nog har försvunnit, blir det ett bakslag.

 

Oron gäller jobb och hur han ska klara sig i framtiden. Vem vill anställa någon utan körkort och som riskerar att falla samman rätt vad det är? Min son blir även trött av medicinen. Vad kan jag göra för att hjälpa honom?

Benny svarar:

Oro gör att allting blir sämre, medan tilltro gör att vi börjar ta ett nytt steg så att saker blir bättre. Vi tror alltid att det värsta ska hända, vilket det sällan gör. Din son kan verkligen leva med den här sjukdomen. Jag ser att han är både social och en älskad person, han är kreativ och verbal och ser trevlig ut.

 

Jag vet att han får ett jobb på en större arbetsplats, ett arbete där han känner lycka och harmoni och där det inte är så stressigt för honom. Han kommer bra in i den sociala gemenskapen. Jag ser även att han kommer att bli pappa, gifta sig och skaffa ett hus.

 

Vilket fantastiskt jobb du har gjort. Du har funnits där för honom till hundra procent, mer än så kan du inte göra. Lycka till med era liv, båda två!

Scroll to Top