Det var bra att han lämnade dig!

Jag är en tjej på 42 år som undrar lite om min före detta. Han gjorde slut för sju veckor sedan. Vi hade varit tillsammans...

Jag är en tjej på 42 år som undrar lite om min före detta. Han gjorde slut för sju veckor sedan. Vi hade varit tillsammans i två år. Jag har sett honom en gång på stan och då gick han med en annan tjej. Det jag undrar är om han kommer att höra av sig och vill börja om.

Benny svarar:

Kära du, ibland är det svårt att gå vidare, speciellt när den man har levt med redan har träffat en ny. Men vissa människor klarar inte av att vara ensamma. De kastar sig in i en ny relation, även om den inte är rätt för dem.

 

Jag ser att du är modig. Du vågar vara ensam och vågar ge dig tid att hitta tillbaka till dig själv. Det är bra.

 

När det gäller killen du har separerat ifrån var det meningen att det skulle ta slut. Ert förhållande var inte så bra. Du försöker idealisera det nu i efterhand, men ni hade svårt att prata om era problem.

 

Jag ser att du möter en ny man, en stilig blond kille som är 184 cm lång och har ljusblå ögon. Håll honom borta från solen, han blir lätt rosa i skinnet! Denne kille har fantastiska händer som älskar att ta på dig. Ja, han älskar dig för den du är och vågar ta en konflikt och reda ut det ni har problem med. Så du gör en vinst i det steg du har tagit i livet!

Scroll to Top