Sonen blir förförd – och gift!

Kära Benny! Jag har en fråga angående mina två söner, två jättegoa killar med jobb, egen bostad och allt vad de behöver. Men fortfarande har...

Kära Benny! Jag har en fråga angående mina två söner, två jättegoa killar med jobb, egen bostad och allt vad de behöver. Men fortfarande har ingen av dem hittat någon att dela sitt liv med. Den ena sonen är 30 år och den andra 38 år, så jag tycker att det är dags nu. Jag oroar mig så för att de ska bli ensamma i livet, man ska ju ha någon att dela sorg och glädje med. Alla andra killar har familj eller sällskap, men inte mina pågar. Kanske tycker du jag är löjlig som tänker så på detta, men som mamma oroar man sig alltid. Andra säger att det kommer någon till dem också, men jag undrar. Just nu känns det så dystert tycker jag.

Benny svarar:

– Jag känner att kärleken kommer först till din yngste son. Din äldste är gift med sitt jobb men även han kommer att gifta sig och få barn. Båda dina söner blir pappor. Yngste killen träffar en tjej som är tre år yngre än han. Den äldre killen träffar en nio år yngre tjej som bestämmer sig för honom – han har ingenting att sätta emot, han blir förförd. Och både du och jag vet att det behövs för att han ska bli gift! Du kommer att få fyra egna barnbarn plus två bonusbarnbarn. Så du får uppleva att bli farmor och svärmor. Lycka till med din nya familj!

 

Scroll to Top