Glödande kärlek och barnbarnsbarn

Jag är en kvinna, 64 år, min sambo gick bort i cancer för ett år sedan. Jag tycker att livet är ensamt ibland. Jag har...

Jag är en kvinna, 64 år, min sambo gick bort i cancer för ett år sedan. Jag tycker att livet är ensamt ibland. Jag har två vuxna barn och tre barnbarn. Har satt ut en kontaktannons och fick några svar, särskilt från en man på 65 år. Vi ringer varandra två till tre gånger i veckan och det känns bra, men problemet är att han är ofta deprimerad. Han är änkeman sedan några år tillbaka. Kan du se om vi har någon framtid ihop och hur det går för mina barn och barnbarn i framtiden?

Benny svarar:

– Kära Bittan, vilket fantastiskt arbete du gjorde för din man, hälsar han. Du vek inte en sekund från hans sida, du höll hans hand, du gav honom dricka och var fantastiskt kärleksfull!.
– Vad gäller den man du pratar med i telefon så ser jag en platonisk kärlek. Det är bra att du har någon att prata med. Men när det handlar om kärlek, då glöder det i hjärtat! Och en person som får ditt hjärta att glöda, finns i din närhet och kommer att ta kontakt med dig. Jag ser utflykter med andra människor, jag ser att ni har det trevligt tillsammans. Det blir ett särbo-boende men ni bor högst tio minuter ifrån varandra.
– Jag ser inga problem för dina barn eller barnbarn. Du blir så gammal att du även kommer att få uppleva barnbarnsbarn!

Scroll to Top