Chatt med Benny Rosenqvist 24 juli

Anna-Lena: Hej Benny. Vill höra om min pappa har förlåtit mig, för att jag inte hann fram innan han dog. Kommer mitt äktenskap att hålla?...

Anna-Lena: Hej Benny. Vill höra om min pappa har förlåtit mig, för att jag inte hann fram innan han dog. Kommer mitt äktenskap att hålla? Snälla hjälp mig med detta, tacksam för svar, tror på dig.
Kram Lena
Benny: Din pappa förmedlar att han har förlåtit dig för länge, länge sedan och att han vill skicka massor med kärlek till dig. Vad beträffar ditt äktenskap så känner jag att det kommer att hålla.
Kram Benny

Bosse: Kära Benny
Blev för fyra år sedan lämnad av min sambo, hon hade träffat en annan under ett halvt år innan hon flyttade. Vi hade precis köpt en liten gård och nu bor jag ensam på denna. Kommer jag att våga mig på en ny relation eller kommer jag alltid att vara ensam. Jag hoppas ännu, men åren går och jag är nu 34 år gammal.
Benny: Kära Bosse! Det finns en mening med allt som sker. Ert förhållande var inte helt perfekt, eller hur? Det kunde lika bra varit du som gick vidare, så jag tycker du ska tacka din före detta som gett dig möjlighet att träffa en ny kvinna. Jag vet att du inte har träffat kvinnan i ditt liv ännu, men hon kommer snart. Det leder till äktenskap. Så upp med hakan, le åt livet!
Kram Benny

yvette: Kommer jag att få den man jag älskar?
Benny: Kära Yvette! Tyvärr, det blir inte den mannen du älskar just nu. Men som du vet, så kommer kärleken in i ens liv när man minst anar det. Och jag vet att du kommer att finna en blond viking som har en längd på 1.89, ljust blå ögon, musklad kropp. Han är lite bekymrad för begynnande mage, men en fantastiskt kärleksfull person och han vet att han vill leva med dig.
Kram Benny

Pernilla: Hej Benny!
Jag är en tjej som snart blir 37 år. Jag har tröttnat på att leva ensam. Jag har bara träffat “fel” killar. Jag undrar om jag kommer och träffa någon snart.
Kram Pernilla
Benny: Kära Pernilla! Du jagar kärleken alldeles för mycket. Det känns nästan som om du är lite desperat. Ta det lugnt, njut av livet, dejta, lär dig saker av dem du träffar. Jag lovar, du kommer inte att leva själv, du kommer att träffa en man du kan leva med och som erbjuder äktenskap. Var inte rädd då utan anta erbjudandet.
Kram Benny

Adelaida: Hej Benny,
Skulle du kunna se om jag kommer att få mitt drömjobb på det här företaget inom ett år?
Kram Adéla
Benny: Kära Adéla! De har tänkt på dig i en ny position och du kommer bli överraskad. Det blir en bättre position än vad du tror idag. Tid kan jag tyvärr inte säga, men det känns nära i framtiden. Ta hand om dig.
Kram Benny

Johnny: Hej Benny
Jag har för c:a 1 år sedan lämnat ett förhållande och har nu träffat en gammal ungdomskärlek som jag älskar väldigt mycket. Vi kommer båda från tidigare brustna förhållande. Är det menat att det blir vi två denna gången?
Benny: Kära Johnny! Det här går riktigt illa, så illa att jag hör kyrkklockor! Grattis till att ni funnit tillbaka till kärleken. Ni har absolut den största möjligheten att lyckas denna gången. Men som sagt, även om man har möjlighet så måste man vara rädd om kärleken och jobba med den, men denna gången känns det mer rätt än någonsin. Kram Benny

yvonne: Hej Benny
Kan du se om någon man kommer att komma in i mitt liv igen. har varit “ensam” i över 20 år. Tacksam för svar.
Benny: Kära Yvonne! Jag känner att du är panikslagen inför kärleken och, som jag brukar säga, rädsla är kärlekens största fiende. Så du måste sänka garden, riva muren du byggt kring dig, våga sända positiva signaler, flörta, ta inte kärleken så allvarligt. Men se den som den största rikedom, den kommer att komma i ditt liv också.
Kram Benny

MIMI: Hej Benny
Är änka sen tre år tillbaka. Kan du se om jag kommer att få en ny relation? Om så är fallet, kommer min döde make att tycka illa om det? Har idag svårt att tro att någon man skulle vara intressant för mig.
Benny: Kära Mimi! Där din man är, det vill säga i himlen, så vill man bara kärlek, så han önskar att du får en kärleke och utvecklas, för det är det som är meningen med livet. Nu till min yrkeskunskap: Jag vet att du kommer att möta en man som är något yngre än du, inte jättelång, höga flikar i håret. Stortårna går lite uppåt, så du kommer att skratta åt hans tår, men han kommer inte att gilla det! Kram Benny

Natalie: Hej Benny,
Min mamma och jag är sams för tillfället. Hon dricker annars ofta och vi bråkar lika mycket. Jag älskar henne oerhört mycket och vill hjälpa henne att kommer ur den onda cirkel och få henne att börja leva igen. Vad ser och hör du för hjälp och råd? Kommer något mer hända i hennes liv?
Önskar även få veta när ett hus och barn kommer in i mitt och min mans liv och om hur det ser ut med arbete för min del framöver? Tacksam för alla råd, tips jag får!
Benny: Kära Natalie!
Din mamma dricker inte bara för tillfället. Hon har stora alkoholproblem, hon är alkolist. Hon behöver professionell hjälp. Samt tuff kärlek. Att du talar om att du ser att hon dricker för mycket, att du berättar att du älskar henne mycket och att du vill att hon ska sluta dricka.
Ett råd är att du tar kontakt med Nämndemansgården eller Provita. Min känsla är att din mamma kommer att ta en behnadling, kommer att sluta dricka och att ni kommer att träffas och få en fantastiskt relation igen.
Fysiskt börjar honkänna av sin alkoholkonsumtion. Jag känner att hennes mage inte fungerar som den ska och levern börjar bli ansträngd. Men jag ser hoppfullt på att hon kommer att sluta. Men var tydlig, annars blir du bara medberoende och det fördröjer bara processen.
Kram Benny

Elizabeth: Hej Benny!
Jag förlorade min äldsta grabb när han var fyra år och nu, tio år senare har jag fått en grabb som är på pricken lik sonen som dog. Undrar om det är han som kommer på besök igen. Undrar även om jag får ett barn till.
Kram från mig
Benny: Kära Elisabeth! Det är mycket riktigt. Jag känner också att det är din son som kommit tillbaka. De är fantastiskt lika, både i utseendet och i beteendet. Jag känner även att du kommer få en flicka också, men det dröjer lite till innan hon har tänkt sig att komma ner till jordelivet. Men hon har valt dig som mamma. Lycka till, glöm inte att du är en fantastisk mamma, men glöm inte bort att leva ditt eget liv också.
Kram Benny

romy: Hur kommer det att gå för vår äldsta son i framtiden?
Orolig
Benny: Kära Romy!
Din son känns som han alltid väljer saker destruktivt, för att han tror inte att han är värd någon positiv uppmärksamhet. Han känner att han varit osedd som barn, men det stämmer inte. Han har varit mycket älskad, men för vissa barn är det inte tillräckligt. Så ge honom uppmärksamhet och uppmuntra honom till de positiva beslut han tar. Men jag vet att han kommer att leva i ett vackert äktenskap, få barn samt finna lyckan och få sinnesro.
Kram Benny

Anne-May: Hej Benny! Hur kommer det att gå för mig i framtiden? Kommer jag alltid att känna mig så här olycklig?
Maya
Benny: Kära Anne-May!
Det känns verkligen tungt runt omkring dig just nu. Det känns som du är i en depression och saknar kraft för tillfället. Det är liksom som ett ekorrhjul med negativa tankar som du haft svårt att ta dig ur. Men jag vet att du kommer att känna dig älskad av en ny man, jag vet att du kommer att hitta nytt jobb, att du kommer att träffa en ny väninnna, Titti, som kommer att betyda mycket för dig. Du har redan många goda vänner som vill hjälpa dig men de når inte fram. Kram Benny

Lise-Lotte: Hej Benny. Varför vill han inte ha mej alltid?
Benny: Kära Lise-Lotte!
Den här mannen är oehört rädd för relationer. Han är rädd för närhet över huvud taget, och känslorna för dig är väldigt starka. Men det känns som att vem han än träffar är han fel på det och stoppas av sin rädsla. Det känns inte som han är mogen att leva i en fast relation nu.
Under tiden: lev, träffa andra, lås dig inte vid en. Jag ser att en man kommer att uppvakta dig som verkligen vet vad han vill, en värdig person för ditt hjärta. Första buketten är fylld med vackra vita blommor som doftar fantastiskt. Han har gråsprängt hår, han behöver klippa sig, för det ser lite tovigt ut. Fantastiskt leende, grönblå ögon med långa ögonfransar. Ca 1.82 med normal kroppsbyggnad.
Kram Benny

Lars: Hej Benny! Kommer min fru och jag att köpa huset vi just var och tittade på?
Benny: Kära Lars!
Jag känner att ni får möjlighet att köpa det. Det kommer att finnas andra intressenter som budar på det, men ni kommer att köpa det. Lycka till, det är ett friskt hus med mycket kärlek, det finns glädje i väggarna. Lycka till båda två än en gång.
Kram Benny

eini: Hej Benny!
För snart fyra år sedan träffade jag en man som är nästan femton år äldre än jag. Han är pensionär nu, men själv har jag många år kvar att jobba. Vi har det rätt stormigt, jag vill fortfarande göra mycket olika saker, han vill bara åka till sin stuga. Känslomässigt är det väldigt jobbigt, berg- och dalbana hela tiden. Jag tvivlar så mkt och har gjort slut några gånger, men han har fått mig tillbaka. Nu känner jag att jag inte har någon kärlek kvar. Kommer vi att ha det så här resten av livet eller blir det någon ändring? Mycket tacksam om du kan vägleda mig! Är alldeles vilsen.
Eini
Benny: Kära Eini!
För att vara så gamla som ni är, så tycker jag inte att ni respekterar varandra. Ni lyssnar inte på varandras gränser och ni kränker varandra något kopiöst. Ordet respekt finns inte i er relation. Jag tror inte att er relation kommer att bli anorlunda, men man måste göra sig färdig för att lämna en realtion. Jag känner att ni båda kan få nya relationer trots att ni kommit upp i ålder. För hjärtat ser inte ålder när det ska bli förälskat.
Kram Benny

JANET: Benny!
Jag är mycket orolig för min åttaårige son. Han har ett temperament som oftast leder till utbrott. Jag är orolig att han ska skada sig själv eller någon annan. Jag har sökt hjälp, men det leder inte någon vart. Jag har gjort mycket för att hjälpa honom, men vad mer kan jag göra? Innerst inne har han ett mycket gott hjärta och varm omtanke. Jag är orolig.
Kram Janet
Benny: Kära Janet!
Jag känner först att din son egentligen är en söt och fin kille, men hans känslor är otroligt stora, han kan inte hantera dem. Han har inte ord att uttrycka vad han känner, han känner sig förbigången och behöver uppmärksamhet. Men det finns spärrar i honom, han kommer inte att skada någon, men det kommer att dröja fram till 14-årsåldern innan det vänder. Sedan känner jag att han kommer att ha ett praktiskt yrke, han kommer att få två flickor och en pojke samt en underbar fru. Han kommer att finna lyckan.
Kram Benny

André: Hejsan Benny 🙂
Kan du se vad jag kommer få ha för yrke när jag blir lite äldre? för jag undrar så mycket vad jag ska ha för mycket, hade varit glad för ett svar.
Benny: Kära André!
Jag känner att du både är teknisk och konstnärlig och spontant får jag fram att du blir arkitekt eller något mer konstnärligt, jag ser linjer hela tiden. Sen känner jag att du kommer att krossa många flickors hjärtan, var försiktig så att du inte sårar dem för mycket. Du är egentligen en väldigt snäll kille, mamma behöver höra att du älskar henne, det var länge sen du sa det. Hon tar bra hand om er. Kram Benny

Biggan: Kommer jag att hitta ett nytt jobb, eller ska jag vara nöjd med vad jag har?
Birgitta
Benny: Kära Biggan!
Just nu ser jag ingen förändring yrkesmässigt. Men nöjd är du inte och ska inte vara det. Du har fler kvaliteter än du får utlopp för i ditt yrke. Du kommer att göra en kovändning för att jobba mer med människor. Ett kul jobb med mycket ansvar.
Kram Benny

Barbro: Hej Benny!
Jag undrar om jag någonsin kommer att träffa någon ny man. Jag har nu levt ensam i ca fem år och det känns så ledsamt många gånger. Har också en del problem med en av mina flickor som har det jobbigt och svårt med sin son som tyvärr håller på med droger och det gör hela familjen illa både vad gäller pengar och känslor. Jag skulle bli så tacksam för ett svar från dig.
Vänlig hälsning, Barbro
Benny: Kära Barbro!
Jag känner att inom en treårsperiod så kommer du att träffa en ny man att hålla i handen. Den man som kontaktar dig har du träffat när du var yngre. Nu när han är nyskild ser han en möjlighet att kunna träffa dig igen. Långvarigt särboförhållande.
Vad gäller dina flickor så känner jag att du har en god kontakt med dem, men jag tycker de utnyttjar dig ekonomiskt, du borde sätta tydliga gränser. Din dotterson, som håller på med droger, kommer att komma rätt. Men han är inte där för att kunna ta sig samman att sluta. Han kommer att träffa en kvinnlig behandlingsterapeut som hjälper honom att komma tillbaka till det verkliga livet.
Kram Benny

Marcus: Hej Benny
Jag träffade min kärlek för ca ett och ett halvt år sen. Vi förlovade oss tidigare i år. Men som i alla relationer, har vi även haft våra duster på olika sätt. Det känns nu som att vi är på bättre väg och vi har talat ut. Ser du oss tillsammans i framtiden? Kommer vi att bilda famlij? Hur kommer det att gå i våra yrkesliv?
Tacksam för vägledning!
Benny: Kära Marcus!
Jag känner att ni lär er mycket av varandra och egentligen har en trygg relation. Oroa er inte för konflikterna. Relationen leder till äktenskap samt två barn. En pojke först, sen en flicka. Våga tro på kärleken, det känns som ni har det fantastiskt men bråkar om skitsaker. Börja se det vackra i er relation, ge varandra komplimanger, uppmuntra varandra. För Marcus, handen på hjärtat, du kan inte leva utan henne. Lycka till båda två.
Kram Benny

Arja: Hej!
Jag är sedan tre år en skild kvinna med två vuxna söner. Jag är orolig för mina relationer till dem. Särskilt den äldsta sonen verkar alltid så irriterad och avvisande. Är det något som jag gör fel eller är det han som mår dåligt?
Han var till stor stöd för mig, och tog (för stort) ansvar för sin lillebror under och efter skilsmässan. Kan jag göra något annorlunda eller har jag för stora förväntningar på mor/sonrelationer…
Och så undrar jag förstås om jag kommer att uppleva en ömsesidig kärlek till en man under detta liv?
Benny: Kära Arja!
Din äldste son kan inte acceptera din och din mans skilsmässa. Lillebror känner lite grand samma sak men accepterar faktum. Men jag känner att ni kommer att bli en samlad familj inom en fyraårsperiod. Jag känner även att du kommer att träffa en man med extrema glasögon och med hår som han har stubbat för att han tycker han är tunnhårig. Han är tvåbarnspappa, en dotter och en son, som kommer att fungera med dig. Ni köper hus ihop och kommer att känna mer tillfredsställelse med livet.
Kram Benny

Ingrid/Karita: Vem är det som finns i vår lägenhet? Vi uppfattar att det är någon som smeker oss på ryggen Vi har även hört en kvinnoröst som ropar på oss.
Kram
Benny: Kära Ingrid Karita!
Jag känner att det är din mormor som vill er alla väldigt väl. Men hon vill att ni ska vara rädda om varandra, att ni kan vara väldigt hårda mot varandra. Hon tycker ni ska ta vara på er tid tillsammans. Hon lovar att hon ska visa sig tydligt för dig, om du vågar. Säg hennes namn så kommer hon att visa sig.
Kram Benny

Ulrika: Hej på dig!
Jag undrar om jag och min sambo kommer att adoptera?
Kram Ulrika
Benny: Kära Ulrika! Ja, jag känner att ni kommer att adoptera två barn. En flicka och en pojke och det kommer att gå bra båda gångerna. Flickan kommer att vara mer energisk än pojken. Pojken blir mer filosofisk och analytisk, underfundigt klok. Så lycka till med era fina barn. Kram Benny

Carola: Känns som om jag inte lever, bara existerar. Hur ska jag komma igång och leva?
Benny: Kära Carola!
Jag vet att du gärna går in i offerrollen, kan tycka lite synd om dig själv. Men om man börjar titta i det lilla och är tacksam för det först så kommer de stora bitarna också falla på plats. Du kommer att få ett bra liv, du kommeratt känna dig levande inom 1-1,5 år. Kram Benny

Alexandrina: Hej käre Benny!
Jag skriver å min kära mammas vägnar, hon blir 53 år om tre dagar och är gift sedan ca 30 år tillbaka då hon blev gravid med mig. Hon är dock ofta deppig och tänker på skilsmässa men har inte vågat göra det pga oss barn. Hon undrar om du ser om hon kommer att ta steget eller leva med honom resten av sitt liv. Hon skulle bli överlycklig om du kunde ge ett svar.
Tack så hemskt mycket.
Alexandrina
Benny: Kära Alexandrina! Stackars din mamma! Hon har offrat hela sitt liv för er alla utan att leva sitt eget liv. Så nu är det dags att hon gör det. I hjärat är hon redan skild, så nu är det bara det praktiska som gäller. Jag ser att hon kommer att bli lycklig med en man och faktiskt gifta om sig. Önska henne all lycka och kärlek, vilken fantastisk männsika hon är, din mamma. Jag blir rörd in i bara själen.
Kram Benny

Zyl: Jag har köpt ett gammalt hus. Finns det några andar här, för jag känner ibland så?
Benny: Kära Zyl!
Jag känner tre stycken, två kvinnor och ett barn som vill ha din uppmärksamhet, men det känns inte bara som om de tillhör huset. Den ena kvinnan är en släkting till dig som vill skydda dig, som älskar huset. Men det är verkligen ett stort projekt ni har tagit på er, det kommer att bli mer än ni tror att göra.
Kram Benny

Eva-charlotte/L: Hej Benny!
Har pratat mycket med en man per telefon. Det är ett ganska nytt “förhållande”. Låter mycket trevlig! Han vill träffa mig och jag honom. Men har han goda avsikter med mötet? Vill att det ska  bli bra!
Kram Lotta
Benny: Kära Lotta!
Absolut! Han har goda avsikter. Men jag undrar om det finns den attraktionen egnetligen från din sida? Men jag tycker att han har fantastiska inre kvaliteter och du kan få ett fantastiskt liv med honom på längre sikt. Lycka till med kärleken, glöm inte bort att du har en fantastik intuition, lyssna till den. Du har svaret i ditt hjärta.
Kram Benny

Regina: Hej
Snälla, hjälp mig med min relation till mig själv. kommer jag att må bättre?
Kram Regina
Benny: Kära Regina! Först: Vilket fint namn! Min bästa vän heter så. Jag känner att du känner väldigt mycket, är en känslomänniska. Jag känner också att du kommer att få ett bra liv, må mycket bättre. Men du bör kontrollera att du kemiskt inte saknar något. Ta ett blodprov och se om det är balans i din kropp.
Kram Benny

Benny: Sommaren är här, så gå ut och fyll era sinnen, er själ, med de viktiga solstrålarna så att ni klarar vintern. Samla på upplevelser och skratt. Våga säga till någon att du älskar eller tycker om den. Sprid kärlek, för om du sänder ut kärlek till någon annan så får du tillbaka det. Våga tro att livet har något positivt att ge. Se inte omöjligheterna, se möjligheterna. Och glöm inte att säga till er själva: Jag är fantastisk! Varma kramar från mitt hjärta till er. Kram Benny

Scroll to Top