Du hittar lugnet i ett nytt hem!

För åtta år sedan sålde jag en lägenhet och flyttade till en ny hyreslägenhet i västra Malmö. Sedan dess har jag flyttat fyra gånger och...

För åtta år sedan sålde jag en lägenhet och flyttade till en ny hyreslägenhet i västra Malmö. Sedan dess har jag flyttat fyra gånger och haft maximal otur med störande grannar. Bor sedan två år i en mycket trivsam lägenhet, lugnt och skönt, tills för ca tre månader sedan då en ny störande hyresgäst flyttade in i lägenheten ovanför.

Eftersom jag har en stressrelaterad sjukdom har jag svårt för extremt höga ljud. Jag behöver lugn och ro, annars blossar sjukdomen upp igen. Kommer jag någonsin att få ett hem med lugn och ro igen?

Benny svarar:

Jag känner att du själv är en orolig själ och att det inte alltid är fel på dina grannar. Det är inte fel att vara känslig, men ibland måste man välja en bostad därefter. Jag ser att du i framtiden kommer att bo i ett bostadsrättsradhus lite utanför staden med naturen inpå knuten.

Du skriver även att du har en stressrelaterad sjukdom och är känslig för höga ljud. När du får bukt med ditt boende kommer din sjukdom att lugna ner sig. Och då, när lugnet infunnit sig, kommer även mannen på den vita springaren.

– Jag ser kärlek, rosor och choklad – du träffar en fantastiskt romantisk man. Han har inte erfarenhet av långa relationer, men har länge längtat efter kärlek – precis som du. Han tar dig till London för att se teater och dricka te, han tar även med dig ut på golfbanan. Han är slank, håller sig fysiskt i trim, så av bara farten kommer även du att gå ner ett par kilo.

Scroll to Top