Krama dina nära!

Jag är en kvinna på 73 år. Egentligen är jag mycket positiv och tycker om att hjälpa människor. Men jag är väldigt utsatt för ondska...

Jag är en kvinna på 73 år. Egentligen är jag mycket positiv och tycker om att hjälpa människor. Men jag är väldigt utsatt för ondska och förtal och det finns ingen sanning i detta. Vad kan jag göra för att bli fri från denna ondska? Jag har förlorat vänner och gamla skolkamrater. Blev illa behandlad på min arbetsplats på grund av förtal och beskyllningar. Idag har jag svårt att lita på någon. Hur får jag upprättelse? Kan du se om jag får någon hjälp?

Benny svarar:

– Människorna runt omkring dig som du tror utsätter dig för ondska och förtal vill dig egentligen inte illa. Jag känner att du haft det väldigt rörigt inom dig och är trött mentalt, då känns allt större än det är. Andevärlden föreslår att du ska göra en resa, få perspektiv, komma ifrån och se nya vyer. Jag känner att du behöver träffa dina barnbarn, få kärlek av dem som älskar dig. Det var länge sedan du kramade någon, gör det igen! Du behöver fysisk kontakt.

Scroll to Top