Ni kommer att bo ihop – en tid

Hejsan Benny!Mitt problem är kärleken. Ja, inte själva känslan, för där finns, mycket närhet, kärlek, lust och glädje. Problemet är att vi aldrig får någon...

Hejsan Benny!
Mitt problem är kärleken. Ja, inte själva känslan, för där finns, mycket närhet, kärlek, lust och glädje. Problemet är att vi aldrig får någon chans att få flyt i förhållande. Hela tiden är det någon omständighet som gör att vi måste leva isär. Är det inte jobb-brist så är det beslut om uppehållstillstånd som strulat. Min man kommer från Tyskland och helgpendlar hit men vill leva och arbeta här för ett gemensamt liv. Kommer vår situation att lösa sig? Han vill starta egen yoga-, qigong- och kung fu-skola här, men vi bor på landsbygden och närmaste städer är små. Vet inte om här finns underlag för en sådan verksamhet.

Benny svarar:

– Kära Camilla, ibland försöker vi hur mycket som helst för att få till ett förhållande, fast alla tecken visar att vi inte ska vara tillsammans med just den personen. Jag känner att ni kommer att leva tillsammans en period, ni får ett gemensamt boende. Men jag ser också att han inte är den siste mannen i ditt liv.

Han flyttar hit till Sverige så småningom och vad gäller hans yoga, qigong och kung fu-skola så fungerar det bra. Han har en fallenhet för att ge människor lite extra och klarar sådant som tar lite tid att bygga upp.

Scroll to Top