Du har funnit kärleken!

Jag är en kvinna på 52 år som i hela mitt vuxna liv sökt efter den stora kärleken, men blivit besviken och sviken varje gång....

Jag är en kvinna på 52 år som i hela mitt vuxna liv sökt efter den stora kärleken, men blivit besviken och sviken varje gång. Nu är jag sambo med en man sedan snart nio månader tillbaka. Han kommer ursprungligen från ett annat land. Jag älskar honom så mycket och han säger att han älskar mig, men jag tror att han var otrogen i somras när vi var på semester i hans hemland. Jag vet att han ljuger om att han inte har kontakt med henne. Vad ska jag göra? Vill inte mista honom, han kan ju vara den stora kärleken.

Benny svarar:

– Jag känner att du har funnit kärleken i den man du nu har mött och att han inte varit otrogen på semestern i sitt hemland. Han har haft kontakt med en kvinna, men inte varit sexuellt otrogen. Låt inte dina fantasier förstöra en fantastisk relation. Jag känner att du bör jobba med din självkänsla. Jag förstår din rädsla för att mista din kärlek, han är rätt mycket yngre än du. Men lita på känslan i hans hjärta, lita på att han älskar dig!

Scroll to Top