Visst älskar han dig!

Hej Benny!Min mamma var hos dig när jag var 10 år, allt du sa till henne stämde och jag har velat komma i kontakt med...

Hej Benny!
Min mamma var hos dig när jag var 10 år, allt du sa till henne stämde och jag har velat komma i kontakt med dig sedan dess! Min fråga gäller mig och min sambo. Vi träffades i maj 2007. Jag hade helt gett upp hoppet om att träffa en kille i min stad, så plötsligt var han där. Det kändes som om vi hörde ihop, vi blev jättekära. Efter ett tag fick jag, genom en vän, reda på att han varit otrogen med sitt ex. Jag försöker bearbeta detta varje dag, vissa dagar går det bra men andra dagar känns det tungt. Detta har påverkat min självkänsla enormt mycket. Har märkt att när jag är i ett förhållande så beter jag mig destruktivt, både mot mig själv och mot min partner. Varför? Jag älskar honom och tror att han är den rätte för mig. Men jag vill veta om vi klarar det, har vi en framtid?

Benny svarar:

– Du har valt att förlåta din pojkväns snedsteg för att du är rädd att förlora honom. Men för att kunna gå vidare måste du förlåta honom med hela ditt hjärta och verkligen mena det. Din dåliga självkänsla beror på att du tvekar om du är värd att älska, så du bygger en massa hinder som gör det svårt för kärleken att verkligen komma till ditt hjärta.

– Din pojkvän älskar dig. Hade han inte gjort det hade han redan gått.

Scroll to Top