Var inte rädd – släpp in honom i ditt hjärta!

Snälla hjälp mig, jag är en 35-årig kvinna, mor och fru, jag har haft dålig självbild sedan barndomen och nästan aldrig haft några riktiga vänner....

Snälla hjälp mig, jag är en 35-årig kvinna, mor och fru, jag har haft dålig självbild sedan barndomen och nästan aldrig haft några riktiga vänner. Känner dessutom oro i min relation. Har besökt psykologer och medium utan att det hjälpt. Försöker med affirmationer för att bli av med negativa tankar, men de vägrar ge med sig. Min man betyder så mycket för mig, vi har varit tillsammans länge och han hjälpte mig ur min ensamhet. Men nu känns det som att vi förlorat en del av den närhet och attraktion vi hade mellan oss. Min man har sagt att han bara känner sig som min kompis. Ibland känns det som att det bara är mitt fel att det blivit så här, då tycker jag ännu mer illa om mig själv. Snälla, ge något råd till mig!

Benny svarar:

– Livet lever vi och vi gör det så gott vi kan efter den förmåga vi har just då. Jag känner att du är oerhört rädd för relationen för du är orolig att förlora den. Men om man inte släpper in någon fullständigt, får man den inte. Så du måste våga släppa in din man i ditt liv och i ditt hjärta så att du får möjlighet att berätta vilken fantastisk människa som bor i dig, vilket bra liv du har, vilken fin kompis du är och vilken fin fru din man har.

Scroll to Top