Mirakelmannen är på väg

Jag har en stark längtan efter att träffa en livskamrat och undrar om jag kan göra något ytterligare för att träffa honom. Har blivit spådd...

Jag har en stark längtan efter att träffa en livskamrat och undrar om jag kan göra något ytterligare för att träffa honom. Har blivit spådd att jag “snart” träffar honom. Var? Jag är inte road av dansställen och genom bekanta har jag inte haft någon tur. Träffar mycket folk genom mitt arbete men nu vill jag möta någon som vågar kontakta mig och ta initiativet. Hur kan jag själv påverka detta? De flesta är ju upptagna.

Benny svarar:

– Vad bra att du inte vet var du ska träffa en man, för på de ställen du räknar upp kommer du inte att träffa honom. Det är han som kommer att träffa dig.

– Du har blivit stark, bekväm och självständig och inser vilket bra liv du har. Så du vet inte vilken man du söker, vem som ska räcka till för att få en plats i ditt fantastiska liv. Men jag vet att Gud har skapat detta mirakel till dig och du kan vara lugn, han kommer snart att stå på din tröskel.

Scroll to Top