Du behöver en ”riktig” man och han kommer!

Jag är en mogen kvinna med invandrarbakgrund. Jag tycker att jag anpassat mig bra under mina 20 år i Sverige. Men trots att jag har...

Jag är en mogen kvinna med invandrarbakgrund. Jag tycker att jag anpassat mig bra under mina 20 år i Sverige. Men trots att jag har ett bra liv och ett jobb jag trivs med, har jag endast haft enstaka korta förhållanden sedan jag kom till Sverige. Kommer jag att hitta en livspartner här? Det skulle vara roligt att ha någon att tycka om och åldras med.

Benny svarar:

– Du skriver att du är en mogen kvinna, men jag ser en flicka med mycket bus, framåtanda och livsglädje. Du har något som skrämmer män och det är självständighet och styrka. Du signalerar att du inte behöver någon, så ingen vågar komma fram till dig. Och det är okej att fegisarna inte kommer fram, för med din styrka behöver du en “riktig” man. Och han kommer! En maskulin man med lite för kraftig skäggväxt. Han ser inte svensk ut, men han är svensk. Han har mer temperament än du och han tar för sig av livet, vilket du inte alltid gör. Så ni kommer att lära varandra mycket i kärlek.

 

 

Scroll to Top