Edward Bloms nya jobb: “Velat göra det länge”

Med många strängar på sin lyra har gastronomen Edward Blom fångat många svenskars hjärtan de senaste åren. Nu står han i rampljuset igen - i ett helt nytt format.

Fredagen den 24 november har Edward Bloms nya projekt premiär – podcasten “Edward Bloms smörgåsbord”. Podcasten som ska blanda inspiration och bildning.

– Många har tjatat i åratal om att jag ska starta en podd. Jag har själv velat göra det länge men det har kommit så mycket annat i vägen, säger Edward Blom i ett pressmeddelande.

Med mat och dryck som största ämnen kommer podden, alltså ett oberoende radioprogram fritt för alla att streama, ta upp ämnen som underhållning, vardagsliv och folkbildning. Det skriver Edward Blom under på.

Varje avsnitt kommer handla om ett speciellt tema som till exempel skulle kunna vara öl, 1800-talspoesi, festtraditioner eller etikettsfrågor. En stor dos av Edward Blom, helt enkelt.

– Med podden vill jag få möjlighet att möta mina följare i ett medium jag styr helt själv och för en gångs skull får tala till punkt. Jag hoppas att folk ska lära känna mig lite bättre men framför allt få en trevlig stund, säger Edward Blom.

Och på fredag är det premiär för Edward Bloms smörgåsbord. Lyssnar gör du via podcastens egen hemsida: HÄR eller genom att söka på “Edward Bloms smörgåsbord” i appen “Podcasts” i din smartphone.

Scroll to Top