Biff à la Lindström med potatissallad och örtsmör
Färsbiffarna i Biff à la Lindström bjuder på en riktig smaksensation med rödbetor, ättiksgurka och kapris. Servera med persiljesmör och potatissallad.
Färsbiffarna i Biff à la Lindström bjuder på en riktig smaksensation med rödbetor, ättiksgurka och kapris. Servera med persiljesmör och potatissallad.
Lyxa till köttfärssåsen med färska tomater! Blanda såsen med den kokta pastan på svag värme för extra god smak.
Avrunda påskmiddagen med en uppfriskande tårta! På mandelbottnen vilar en läcker citronmousse som dekoreras med grädde och påskgodis.
Den saftiga lammsteken får massor av smak av den härligt gröna peston gjord på fyra olika örter, citron och vitlök. Servera med haricots verts.
Kokt potatis, crème fraiche och brynt smör läggs i botten på glasen. Toppa med matjessill, ost och gräslök för en lyxig liten rätt på påskbordet.
Gott till drinken! Frasiga smördegspuffar med krämig brieost och picklad rödlök. Vi gjorde våra puffar ca 3 x 3 cm, det blir lagom stora munsbitar.
Piffa till ägghalvorna med en enkel laxmousse, räkor och dill. Tre påskfavoriter i samma rätt!
Det mesta blir godare när det toppas av knaprig tosca! Här får en mjuk äppelkaka ett täcke av läcker jordnötstosca.
Bjud på stekt korv med hemlagat mos och en fräsch sallad gjord på spetskål, äpple och rödbeta. Hemlagad gatukökslyx!
Falukorven fylls med en god röra av crème fraiche, bostongurka, äpple och senap innan den gratineras ihop med potatismoset. Vardagslyx som smakar ljuvligt!
Korv stroganoff är en middagsklassiker som alltid går hem. Här får korvgrytan en ny och spännande twist med basilika och dijonsenap i såsen.
Mört kött med massor av smak! Använd färsk pepparrot så blir det extra gott. Servera köttet med kokt potatis, haricots verts och kokta morötter.