Ska jag satsa på vårt äktenskap eller ge upp?

Hej! Jag skriver till dig eftersom jag inte vet hur jag ska göra med mitt liv. Jag älskar min man och vi har tre underbara...

Hej! Jag skriver till dig eftersom jag inte vet hur jag ska göra med mitt liv. Jag älskar min man och vi har tre underbara barn tillsammans. De sista åren har jag druckit mycket för att döva allt. Något som min man ogillar.

 

Om det är något som inte faller honom i smaken får jag stryk. Vi har, eller har haft, många bra stunder. Men jag har förstått att min man tycker som jag, att vi ska dela på oss. Ska jag försöka satsa på vårt äktenskap eller ge upp? Hur går det då för mig? Jag önskar att jag hittar en man som delar mina intressen. Kommer jag att få fler underbara barnbarn?

Benny svarar:

Jag ser två väldigt olyckliga människor tillsammans. Det känns som att din man kan hitta olika anledningar till att ge dig stryk, vilket aldrig är tillåtet. Det är oacceptabelt. Du bör söka hjälp för ditt drickande. Det har ju faktiskt blivit ett missbruk. Det finns ju AA, Anonyma Alkoholister, en självhjälpsgrupp som du kan söka dig till. Jag känner att du kommer att möta en ny man och att ditt nuvarande äktenskap kommer att lösas upp, men det kommer att ta tid. Du kommer att träffa en man som delar dina intressen – mat, resor och ett fantastiskt intimt liv. Det är en kärleksfull man som doftar underbart. Du kommer att få åtta barnbarn och du kommer även att få uppleva barnbarnsbarn.


Scroll to Top