• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Ägghalvor med skagenröra

    Ägghalvorna är ett givet inslag på alla våra högtidsbord och ritkigt festliga blir de toppade med läcker skagenröra. Supergott och enkelt!

    Ägghalvor med skagenröra

    Ägghalvor med skagenröra

    8 stycken:

    4 kokta ägg
    100 g skalade räkor i lake
    1 msk hackad rödlök
    rivet skal av 1 citron
    1 msk hackad dill
    ½ dl riven smakrik ost
    ½ crème fraiche
    ½ dl majonnäs
    salt och svartpeppar

    Garnera med:
    citronskivor
    dillkvistar

    Gör så här:
    1. Skala äggen. Skär av en liten platta i botten så att de står stadigt.

    2. Låt räkorna rinna av väl. Krama ur vätskan. Hacka räkorna grovt.

    3. Blanda räkor, lök, citronskal, ost, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.

    4. Klicka fyllningen på ägghalvorna och toppa med citron och dill.

  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!