Ägghalvor med skagenröra
Ägghalvorna är ett givet inslag på alla våra högtidsbord och ritkigt festliga blir de toppade med läcker skagenröra. Supergott och enkelt!

Ägghalvor med skagenröra
8 stycken:
4 kokta ägg
100 g skalade räkor i lake
1 msk hackad rödlök
rivet skal av 1 citron
1 msk hackad dill
½ dl riven smakrik ost
½ crème fraiche
½ dl majonnäs
salt och svartpeppar
Garnera med:
citronskivor
dillkvistar
Gör så här:
1. Skala äggen. Skär av en liten platta i botten så att de står stadigt.
2. Låt räkorna rinna av väl. Krama ur vätskan. Hacka räkorna grovt.
3. Blanda räkor, lök, citronskal, ost, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
4. Klicka fyllningen på ägghalvorna och toppa med citron och dill.