• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Bakad potatis med tonfiskröra

    Enklare än en bakad potatis blir det knappast. Här har vi även gjort en egen tonfiskröra med cottage cheese och curry. Servera med lite sallad till.

    Bakad potatis med tonfiskröra

    Bakad potatis med tonfiskröra

    4 portioner:

    1 kg potatis
    35 g rucola
    200 g körsbärstomater, tärnade

    Tonfiskröra:
    185 g tonfisk, avrunnen (på burk)
    250 g cottage cheese
    2 msk majonnäs
    ½ gul lök, finhackad
    2 tsk curry
    2 tsk flytande honung
    salt, chiliflakes

    Ugn: 200º

    Gör så här:
    1. Lägg potatisarna på en plåt och tillaga mitt i ugnen tills de är mjuka, ca 40 min.

    2. Tonfiskröra: Rör ihop alla ingredienserna till tonfiskröran och smaka av med salt och chiliflakes.

    3. Skär ett kryss i potatisarna och kläm ihop. Toppa med tonfiskröra, rucola och körsbärstomater.

  • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!