Chorizo med bröd och topping

Du behöver korvbröd ev rostad lök Picklad vitkålssallad med kummin 2 dl vatten 1 dl strösocker 1 tsk salt 0.5 dl ättiksprit 100 g vitkål...

Du behöver

  • korvbröd
  • ev rostad lök

Picklad vitkålssallad med kummin

2 dl vatten
1 dl strösocker
1 tsk salt
0.5 dl ättiksprit
100 g vitkål
1 tsk rostade kumminfrön

Surimisallad

100 g strimlade surimisticks
0.5 dl majonnäs
0.5 dl naturell yoghurt
rödlök
salt och svartpeppar

Gurksallad

150 g skivad smörgåsgurka
röd chili
1 kruka koriander

Gör så här

1

Grilla eller stek korvarna till fin färg.

2

Vitkålssallad: Koka upp vatten. Rör ner socker, salt och ättika tills allt löst sig. Vänd ner vitkål och kummin.

3

Surimisallad: Blanda surimi, majonnäs, yoghurt och rödlök, smaka av med salt och peppar.

4

Gurksallad: Hacka gurkan grovt och vänd runt med chili och koriander.

5

Servera korvarna i bröden och toppa med de olika salladerna och ev rostad lök.

Scroll to Top