Du behöver
- korvbröd
- ev rostad lök
Picklad vitkålssallad med kummin
2 dl vatten
1 dl strösocker
1 tsk salt
0.5 dl ättiksprit
100 g vitkål
1 tsk rostade kumminfrön
Surimisallad
100 g strimlade surimisticks
0.5 dl majonnäs
0.5 dl naturell yoghurt
rödlök
salt och svartpeppar
Gurksallad
150 g skivad smörgåsgurka
röd chili
1 kruka koriander
Gör så här
Grilla eller stek korvarna till fin färg.
Vitkålssallad: Koka upp vatten. Rör ner socker, salt och ättika tills allt löst sig. Vänd ner vitkål och kummin.
Surimisallad: Blanda surimi, majonnäs, yoghurt och rödlök, smaka av med salt och peppar.
Gurksallad: Hacka gurkan grovt och vänd runt med chili och koriander.
Servera korvarna i bröden och toppa med de olika salladerna och ev rostad lök.