Så optimerar du din hjärna!

Sitter du fast i gamla tanke- eller relationsmönster? Har du försökt ändra dig upprepade gånger utan att lyckas? Då kan mindhacking vara vägen framåt för dig.

Ordet hacking är väldigt populärt idag. Det vanligaste är biohacking där man försöker finna de effektivaste metoderna, kosttillskotten och träningen för att optimera kroppen. Mindhacking är byggt på samma principer.
– Det går ut på att man försöker finna de effektivaste sätten att optimera hjärnan och framför allt vårt “mindset” för att tänka, känna och agera på ett mer konstruktivt sätt i våra liv. Att hitta enkla, men effektiva strategier som gör att vi mår mentalt och känslomässigt bra, säger Karin Tydén, som är mindhacker, coach, föreläsare och författare till boken Mind hacking för rebeller – eller för dig som vill bli en.

Mindhacking är bra att använda när vi upplever att vi sitter fast i gamla tanke-, känslo-, och reaktionsmönster som vi inte kan bryta, berättar Karin.

– Vi vet att vi borde tänka, känna och agera annorlunda, men vi upplever att vi inte kan ändra oss. Mindhacking är väldigt effektivt att använda när vi är rädda för något, har ångest eller känner oss låga i humöret, eller när vårt självförtroende eller vår självkänsla inte är på topp.

Under tio år har Karin rest runt världen och tränat för skickliga lärare inom mental träning, positiv psykologi, hypnos, neurovetenskap och spiritualitet. Efter nästan 3 000 ­klienter har hon fått en djup förståelse för hur våra undermedvetna program skapas och styr oss och viktigast av allt – hur man kan programmera om dem, menar hon.

– Jag har finslipat och fin­slipat tills jag har hittat det som fungerar bäst på mina klienter.

Scroll to Top