• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Hjälp oss att ge lite glädje till våra äldre

  Hemmets Journal efterlyser äldreboenden och hemtjänstgrupper som vill ha lite extra guldkant i dessa tider. Vi skänker, i samarbete med Tidsam och MTD, under 10 veckor ett stort antal Hemmets Journal som vi hoppas kan vara till glädje för många av våra äldre som just nu sitter isolerade och inte får ta emot besök.

  Hjälp oss att ge lite glädje till våra äldre

  Varje vecka skänker vi och levererar utan kostnad 1 000 tidningar till ett antal äldreboenden och hemtjänstgrupper över hela landet.

  Vi skänker tidningar under 10 veckor, så det totala antalet Hemmets Journal blir alltså 10 000 exemplar och varje äldreboende/hemtjänstgrupp som väljs ut får tidningen under en av dessa tio veckor. 

  I formuläret här nedanför kan du nominera ett äldreboende eller hemtjänstgrupp som du tycker ska få denna gåva. Kanske har du en kär släkting som du vill göra något extra för, eller kanske arbetar du på ett boende eller i en hemtjänstgrupp där du vet att detta skulle bli uppskattat.

  Låter detta som en bra idé? Fyll då i det här formuläret. Vi behöver namnet på äldreboendet/hemtjänstgruppen, samt gärna ett ungefärligt antal boende som finns just där. När det gäller hemtjänst behöver vi även en leveransadress. 

  Vi behöver också kontaktuppgifter till dig. Om du blir en av våra "utvalda" kommer vi kontakta dig för att stämma av. Eftersom vi förväntar oss ett stort intresse gäller principen "först till kvarn", så hör av dig så snabbt som möjligt.


  Senast 7 augusti behöver vi ha ditt förslag.

  Här hittar du formuläret för att föreslå ett äldreboende eller hemtjänstgrupp som ska få tidningar från Hemmets Journal!

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!