• Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Vinn spel för hela familjen

  Tillsammans med Kärnan lottar vi ut 3 exemplar av varje spel.

  Vinn spel för hela familjen

  Julen närmar sig och inget är väl så mysigt som att samlas kring ett roligt sällskapsspel när den värsta hetsen lagt sig? Här är fyra av årets nyheter.

  Bamse Aktivitetsspel
  I Bamse Aktivitetsspel vinner du brickor genom att göra olika roliga rörelser och ljud. Det kan vara att gå som en gorilla, smyga som en katt eller låta som en racerbil. Då och då kommer vargen fram och busar genom att gömma brickor. Den som först har fått ihop fyra olika brickor vinner spelet. 2–4 spelare, från 4 år.

  Karibiens guld
  Ni befinner er i Karibien för att leta efter den mytomspunna guldskatten. För att kunna dyka efter skatten måste ni hitta kartbitar och pärlor. Det är en kamp om tiden, för det finns hela tiden en risk att någon annan ska hinna före till skatten. Dessutom finns det pirater som är intresserade av era pengar. 2–4 spelare, från 8 år. Nyligen utsett till Årets barnspel!

  När då då?
  En spelklassiker som ständigt kommer i nya utgåvor. Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy före eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscupseger? 2–8 spelare, från 15 år.

  Pippi Inte stöta golvet-spelet
  Pippi, Tommy, Annika och Herr Nilsson leker "Inte stöta golvet" hemma hos Pippi. Med hjälp av kort och en tärning hoppar de runt på bord, stolar, hyllor och Lilla Gubben. Målet är att få tag i så många gullpengar som möjligt. För 2–4 spelare, från 5 år.

  Vi ger dig chansen att vinna något av spelen. Tillsammans med Kärnan lottar vi ut tre exemplar av varje spel, sammanlagt 12 spel. 

  Vilket spel du får om du vinner blir en överraskning. 

  Vill du vara med och tävla behöver vi ditt svar senast den 28 november 2019.

  Lycka till!

  Tävlingen är avslutad, nedan ser du de korrekta svaren (grön text).

  1 . Vad heter Bamses kaninkompis?

  • Rätt svar: Lille Skutt
  • Svarsstatistik

 • Få hemmetsjournal.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!