Vinn skor och sandaler inför våren!

Kickstarta våren med sköna vinster från www.minfot.se!

I samarbete med www.minfot.se lottar vi ut sköna skor, sandaler och stödstrumpor.

Promenadskor

Promenadskor från Minfot i klassiskt snitt med vattenavvisande membran och slitstark yttersula. Skorna har normal läst och uttagbar innersula. Skorna Ask finns i svart och modellen Ellne finns i två olika färgställningar. Skorna är unisex vilket gör att de passar både herr och dam. Vi lottar ut ett par för dam och ett par för herr, vinnaren väljer modell, färg och storlek.

Vi lottar ut 2 par värde 1999kr/par

Stödstrumpor med bredare skraft

Maritim stödstrumpor från Minfot har extra vidd i vaden. Dessa strumpor finns i storlekar mellan 34/36 och 43/45 och passar dig med vadmått upp till 47 cm (det högsta måttet gäller största storleken, mer specifik storleksguide finns på hemsidan www.minfot.se). Strumporna har kompressionsklass 1, 15–21 mmHg. Materialet består av 55 procent bomull, 39 procent polyamid, 6 procent elastan. Vinnaren väljer storlek.

Vi lottar ut 2 kit värde av 499kr/förpackning

Sandaler för dig med hallux valgus

Damsandalerna Dahlia och Skagen har båda flexibel stretch på sidan som ger plats och avlastar fötter med hallux valgus. Dahlia finns med eller utan hälrem och är tillverkad i svart läder. Skagen är av ”slip in-modell” med ovandel i mocka, finns i blått och beige. Båda sandalerna har uttagbar fotbädd och justerbara remmar med kardborre. Vi lottar ut ett par Dahlia och ett par Skagen. Vinnaren väljer själv modell, färg och storlek.

Vi lottar ut 2 par värde 1299kr/par

Svara bara på frågan nedan så är du med och tävlar.

Glöm inte ange om du önskar vinna promenadskor, strumpor eller sandaler. Minfot kontaktar vinnarna för storlek och färg.

Du kan läsa mer om vinsterna på www.minfot.se

Senast den 21 mars 2024 behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i Hemmets Journals papperstidning. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Scroll to Top