Du behöver
- 150 g smör
- 1.5 dl strösocker
- 2 st ägg
- 1 dl mjölk
- 4 dl vetemjöl
- 1.5 tsk bakpulver
- 50 g jordnötter
- 75 g mjölkchoklad
- 2 msk kakao
Frosting
25 g smör
100 g färskost
4 dl florsocker
Garnera med
13 st hallon
50 g mjölkchoklad
mynta
Ugn: 175°
Gör så här
Vispa smör och socker poröst med elvisp. Vispa i äggen, ett i taget. Rör i mjölk, mjöl och bakpulver.
Grovhacka jordnötter och choklad. Blanda ner nötter, choklad och kakao i smeten och fördela den i muffinsformar eller muffinsbleck.
Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter. Låt svalna.
Frosting: Vispa smör och färskost fluffigt med elvisp. Vispa i florsockret lite i taget.
Garnering: Bred frostingen på muffinsen och garnera med hallon, choklad och mynta.