Fick du svar från Benny?

Här är alla frågor och svar från chatten med mediet och livsguiden Benny Rosenqvist den 23 maj 2019.

 

Benny Idag sprids det ljus över världen. Jag kommer med guider, änglar och kärle och healar. Massor med människor. Klockan 19.00-20.00 sker det mirakel, och jag är moderator för det stora. Du kan vara med också genom att sitta och meditera och be dina guider och änglar att ge dig energi och kraft och ett friskt liv. För den som tror, kan få vara med om mycket. Den som inte tror, kommer aldrig att se något mirakel, sa Einstein en gång. Du är ett mirakel, det är vi alla. Vi har alla ett litet universum i vårt hjärta. Det gäller bara att fånga det, så blir det större. Livet. För, där bor kunskap om hur bra vi har det, hur tacksamma vi ska vara, och vi ser sanningarna som får oss att växa till något mer. Du, jag och alla kan ge kärlek till varandra. Ikväll, 19.00-20.00. Ta hand om dig. Ta hand om det vackra. I tacksamhet för livet. 
Kram Benny

 

Saknad: Jag har en barndomsvän som sade upp kontakten med mig för ett halvt år sedan.Jag undrar hur hon har det och om hon kommer att höra av sig någon gång?

Benny Kära Saknad!
Hon kommer att höra av sig igen, hon är inne i en förändringsfas, en transformation, och du håller på att utvecklas på ditt håll. När ni gjort det kommer ni att återförenas och vänskapen kommer bli starkare än förra gången. Ibland behöver man perspektiv på livet för att växa, och då får man göra det i sig själva, fram tills det är dags att mötas igen. 
Kram Benny

Margaretha : Kommer det och bli Hasse och jag ?

Benny Kära Margaretha!
Ja, det blir du och Hasse. Tro på kärleken, och den tror på dig. Det är vackert i sig själv, det är modigt att älska, och det är viktigt att älska, för då kommer du att leva mer. 
Kram Benny

 

Ensam: Hej Benny! Jag vill ut och resa, men har ingen att resa med. Kommer jag hitta någon som vill följa med? Kram

Benny Kära Ensam!
Du kommer att hitta en vän att resa med, och det blir väldigt bra. Ni kommer att upptäcka nya nyanser i er vänskap, och den djupnar och kommer att hålla hela livet. 
Kram Benny

 

Magkänsla: Vilket arbete ska jag satsa på? Foto eller något annat?

Benny Kära Li!
Det blir foto, det blir konst och det kommer bli ord. Du är en konstnärssjäl, och du kommer inte kunna välja en inriktning. Du har så mycket — så varför välja? Men det börjar foto nu och där kommer du utveckla ditt seende för bilder. 
Kram Benny

 

Kärran : Hej Benny, är min killkompis intresserad av något mer med mig? Jag har så svårt att tro det för han är så stöddig men ibland känns det så magiskt så har svårt att veta vad jag ska tro.

Benny Kära Kärran!
Absolut. Han kommer och måste ta initiativet till er kärleksrelation. Han stöddighet är hans osäkerhet, så han är bara kaxig, men, det kommer att lägga sig. Det blir romantik här. 
Kram Benny

 

Camilla: Min son 17 år har likheter med sin pappa som oroar mig, jag hoppas jag har fel..

Benny Kära Camilla!
Ja, men det är inga negativa likehter han har. Vi har ungefär 50/50 från våra föräldrar, och vissa egenskaper är starkare under en period. Men din son har ett vackert, varmt hjärta, så det kommer att övervinna. Han är snäll och kommer att vara en god människa. Oroa dig inte. 
Kram Benny

 

Jörgen: Hej Kära Benny❤. Hoppas att du kan ge svar denna gången❤ Kommer vi att hitta ett annat hus snart på landet för vi trivs inte här? Kommer Alice hunden och Isabella att bli vänner? Vem är min skydds ängel och vem räddade mig när jag voltade med bilen för 30 års sedan? Ha det så gott❤. Kramar Jörgen

Benny Kära Jörgen!
Det var din skyddsängel som räddade dig i den hemska olyckan. Den kvinna med fula 70-talsglasögon och lagt hår, jag vet inte vem det är men det är på mammas sida. Ni hittar snart ett nytt hus på landet där n kommer trivas jättebra. Jag ser en farstuveranda med pelagonier, den är inglasad. Ni kommer att bytta ett större uterum på baksdian med gamla fönster. Hundarna kommer att bli vänner, de har båda väldigt starka viljor och båda vill bestämma.
Kram Benny

 

Amelia: Hej! Detta är säkert en dum fråga men finns det en man (på riktigt) i min nära framtid. Det känns som kanske men är väldigt osäker? Det känns nästan för otroligt att vara sant.

Benny Kära Amelia!
Det finns en man på riktigt, ja. Det håller jag med om. Varför frågar du saker du vet? Din tro på att saker är för bra för att vara sant rör till det i ditt huvud. Känslan sitter i hjärtat, det är kärleken är och ger svar. 
Kram Benny

 

Anneli Berglund : Är mannen Davi jag träffar seriöst intresserad av ett förhållande?��❤

Benny Kära Anneli!
Han är intresserad av ett seriöst förhållande, men han tar tid på sig, så det är som att dansa tango: två steg framåt, ett steg bak. Så, du får väl dansa med den här dansen innan han riktigt vågar satsa på er. Så: tååålamod!
Kram Benny

 

Marit: Hej Benny! Var min morfar min riktiga morfar, eller hade min mormor ett annat förhållande? Tack och kram

Benny Kära Marit!
Morfar är din riktiga morfar, så mormor vänsterprasslade inte. 
Kram Benny

 

Mamma: Är orolig för min dotter som är förkrossad efter att förhållandet med pojkvännen tagit slut. Hur hjälper jag henne på bästa sätt?

Benny Kära Mamma!
Allt som sker har sin mening, och jag tror inte någon har separerat utan att det har ett syfte för något som är större, eller för mer kunskap. Din dotter kommer att träffa en ny pojkvän där hon känner lycka och får ett frieri ganska exakt 8 månader efter att de har träffats. Det är godheten personifierad, denna man. 
Kram Benny

 

Juli: Kommer jag att kunna kalla mig för mamma nästa år?

Benny Kära Juli!
Absolut kan du göra det. Du kommer kalla dig för mamma nästa år, grattis! Jag kommer gärna på dopet. Jag skojade. Lycka till!
Kram Benny

 

Camilla: Min dotter Julia 10 år vill så gärna bo lite mera hos mig, hennes pappa säger nej. Kommer hon få det?

Benny Kära Camilla!
Det är ett maktspel bara, det ska vara på hans premisser. Han gör så fel. Barn är så. Ibland behöver de sin mamma mer, ibland behöver de sin pappa mer. Han måste ge sig, för att barn måste få ha sista ordet vad de vill ha, där är prestige inte bra. Han kommer att ge med sig. 
Kram Benny

 

Björn Arlenborg,Stenstorp: Hej,Björn här! Pensionär sedan oktober 2018? Kommer jag att klara mig ekonomiskt?

Benny Kära Björn!
Det gör du. Det kommer hela tiden komma tillskott som du behöver efter hand, så du kommer ibland leva på gränsen, men oftast få hjälå så det funkar. Men pengar är energi. Det gäller att tro på att man ska ha dem hos sig, då får man god money-karma. 
Kram Benny

 

Maria: Hej Benny! Hatade mormor verkligen oss innan hon vandra vidare som en del av släkten påstår? Fick inte den känslan av mormor precis. Samt vem är det som flyttar på min ängel på skoskåpet?

Benny Kära Maria!
Detta är den största av alla lögner, det stämmer inte alls. Hon älskade er alla och var rättvis med det. Den som flyttar på änglen i skoskåpet är din mormor dessutom, för att visa att hon är runt omkring dig. 
Kram Benny

 

Frida : Kommer det bli Christopher och jag?

Benny Kära Frida!
Ja, det blir ni! Och snart också. Det är kärlek på gång. 
Kram Benny

 

Intuition: Har så stark magkänsla att det blir min föredetta man Henrik o jag igen, är det så??

Benny Kära Intuition!
Min intuition är samma som din, men det här tar lite tid, så vi får ta det klassiska ordet för dig också: tååålamod! Lycka till. Tro på kärleken och den tror på dig.
Kram Benny

 

Undrande mamma: Hej Benny! Min son har kontakt med en kvinna från Brasilien, de verkar inte bra för varandra, hur kommer det att bli?

Benny Kära Undrande mamma!
Det vet din son också, att det inte är bra för honom, men just nu håller han på att känna efter vad han vill ha och inte vill ha. Han växer, går igenom en känslomässig transformation. Det blir en annan kvinna han kommer att leva med, och bli lycklig med. Det kommer att bli bröllop och barn, så du kommer inte att missa någonting. Dop och brudklänning kommer det behövas. 
Kram Benny

 

Alicek: Varför blir jag mobbad av andra kvinnor. Orkar snart inte mer

Benny Kära Alicek!
Du är stark, du är självständig, du är vacker, du har en utstrålning som lockar andra människor, du är oberoende, kan vara ensam; det stör många människor. Det är inte okej för någon att mobba en annan människa, för något. Alla människor är vackra på något sätt, värda att bli älskade, vem de än är. Att utsätta andra människor för utfrysning och mobbning är det simplaste vi människor kan göra. 
Kram Benny

 

Ulrika: Livet har kraschat totalt och jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare. Har min sambo förändrats efter olyckan? Kan jag lita på honom? Är han narcissist? Ska jag gå vidare? Kommer jag gifta mig? Kram

Benny Kära Ulrika!
Det har han, han har förändrats efter olyckan. Han har en empatistörning och du kommer att gifta dig med en annan man. Detta kommer att urarta mer. Och så är kärleken ibland. Det viktigaste är att vi blir lyckliga till slut, och det kommer du verkligen att bli. 
Kram Benny

 

Vicky: Hej Benny! Jag var i Trondheim på Nidarosdomen och fick en så sjukt starkt känsla av närvaro vid min sida. Det var liksom elektriskt. Första gången jag kände såhär. Vem var det som jag hade med mig?

Benny Kära Vicky!
Det är en platsbunden ande, en man, som kände en dragning till dig och ville ge dig tecken på att han var där. Det elektriska är ju själens elektriska förmåga att nå till en annan själ. Du öppnade faktiskt dina chakran där och din förmåga för andevärlden. Lycka till!
Kram Benny

 

Sommaren 2019: Är det nu jag finner lyckan eller dröjer det? Är mitt uppe i en kris då mångårig relation spruckit då mannen sökt sig till annan kvinna. Vart tar jag vägen?

Benny Kära Sommaren!
Ja, du träffar inte någon nu i sommar i alla fall. Han gör dig en tjänst som lämnade dig, för ni var ju inte lyckliga. Det saknades kärlek. Mycket konflikter, lite kärlek. Är det så man ska leva? Det är inte lycka för mig. Du kommer att träffa en ny, lycklig kärlek, och den växer sig större och större, tryggare och tryggare. Han har lite komplex för han är tunnhårig, men han har andra kvaliteter. Bland annat har han det mest magiska leendet som man kan tänka sig, han kommer att le mycket mot dig. På riktigt. Älska med hela hjärtat, passionerat. Du kommer veta efter 10 minuter att det är han. 
Kram Benny

 

Scroll to Top